Despre noi | Inchirieri autocare | Contact

B-dul Mihail Kogalniceanu nr.4 Brasov
Telefon: 0268/547.807; 0268/547808

Israel și Palestina 5 zile

Israel și Palestina 5 zile
zoom Click pentru a mari imaginea
Durata sejur:
Plecare in:
Pret: 395.00 Euro
Persoane: 
Transport: Autocar
Clasificare hotel: 3 stele
Masa: Demipensiune
Israel și Palestina 5 zile Israel și Palestina 5 zile

ZIUA 1: SPRE ŢARA SFÂNTĂ: OTOPENI – TEL AVIV – IERUSALIM
Plecare spre Tel Aviv, cursa El Al. Sosire pe aeroportul Ben Gurion. Deplasare spre Biserica Adormirii  Maicii Domnului de pe Muntele Sion, Foişorul, unde s-a petrecut Cina Cea de Taină şi unde duhul sfânt s-a pogorât peste Apostoli, Mormântul Regelui David. Vizită la Zidul Plângerii (relicvă din Templul cel Sfânt). Cină şi cazare în Bethleem.

 ZIUA 2: CETATEA IERUSALIM
Mic dejun. Plecăm în Ierusalim „oraşul sfânt“, capitala lui David,   unde vom avea o privelişte panoramică de pe Muntele Măslinilor, amintind pilda dată de Iisus credincioşilor, Dominus Flevit (Plânsul Domnului Nostru) unde a plâns soarta Ierusalimului, Grădina Ghetsimani unde a fost arestat Iisus, cu Biserica Agoniei (Biserica Tuturor Naţiunilor), Biserica Sfântului Mormânt al Maicii Domnului, Valea Chedronului (locul Judecăţii de Apoi), Poarta de Aur. Intrăm în Cetatea Ierusalimului prin Poarta Leilor, trecând pe langă Scăldătoarea Bethesda şi parcurgem pe jos Drumul Crucii, Via Dolorosa, cu cele 14 opriri. Vizităm Biserica Sfântului Mormânt (Golgota, Piatra Ungerii, cu piatra plată pe care Iisus a fost coborât de pe cruce şi pe care trupul său a fost uns pentru înmormântare), locul unde s-a aflat Sfânta Cruce şi mica biserică rotundă, „Anastasis“ („Învierea“) construită de împăraţii Constantin şi Elena deasupra locului unde se află Mormântul lui Iisus şi unde azi şase comunităţi creştine oficiază slujbele. Cină şi cazare în Bethleem.

ZIUA 3: BETHLEEM
Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Naşterii Domnului, ridicată de împărăteasa Elena peste peştera în care s-a născut Iisus.  Mergem apoi să ne închinăm în peştera unde au poposit  Magii de la Răsărit după ce au plecat de la Bethleem, acum paraclis în cadrul Mănăstirii Sf.Teodosie. Opţional, deplasare cu microbuze arabe până la Mănăstirea Sf.Sava din pustiul Iudeii (10 euro). Vizitarea bisericii Câmpul Păstorilor, locul în care păstorii au primit vestea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos. Urmăm drumul spre  Ierihon cunoscut fiind ca cel mai vechi oraş din lume (10.000 de ani), unde se vizitează Aşezământul Românesc şi Biserica Dudul lui Zaheu. Scurtă oprire la Marea Moartă. Cină şi cazare în Bethleem.

ZIUA 4: YARDENIT – MUNTELE  TABOR- MUNTELE FERICIRILOR-CAPERNAUM – TABGHA – MAREA  GALILEII
Mic dejun. Deplasare spre Yardenit, locul unde a fost botezat Iisus în apa Iordanului. Plecare spre Muntele Tabor, loc ce este simbolul binecuvântării şi belşugului, al luptei şi al biruinţei, un loc al înnoirii şi al transformării cu o mare însemnătate biblică. Aici se află locul celebrei Schimbări la Faţă a lui Iisus, unde, cum spune Matei „chipul său strălucea ca soarele“. Se vizitează biserica greco ortodoxă Schimbarea la Faţă cu icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Poposim apoi pe Muntele Fericirilor, locul în care au fost rostite  cele şase fericiri amintite în „Jurământul de pe Munte”. Plecare spre Capernaum – cunoscut sub denumirea de „Cetatea Domnului“, deoarece, după ce Iisus şi-a ales primii săi discipoli s-a stabilit în oraşul Capernaum de pe malul lacului Tiberiada, unde şi-a început prima sa perioadă de păstorie. Aici se vizitează Sinagoga şi Casa Sfântul Petru. Se continuă cu Tabgha, regiunea celor 7 izvoare, locul unde s-a săvârşit minunea înmulţirii celor 5 pâini şi 2 peşti pentru săturarea celor 5.000 de oameni. Opţional, plimbare cu vaporaşul pe Marea Galileii (10euro/ pers.). Cină şi cazare în Nazaret/Tiberias.

ZIUA 5: NAZARET – CANA – HAIFA – TEL AVIV – BRAŞOV
Mic dejun. Deplasare spre Nazaret oraşul în care a trăit Iisus, locul unde Arhanghelul Gavriil i s-a arătat Fecioarei Maria şi i-a vestit că poartă în pântece pe Mesia. Aici se   vizitează Biserica Bunei Vestiri cu capela numită Biserica Sfântului Iosif, locul în care Iosif a lucrat şi a trăit si Biserica Sf. Arhanghel Gavriil construită deasupra „Izvorului Fecioarei Maria”. Nazaretul de azi se poate lăuda cu cea mai numeroasă populaţie de arabi creştini din Ţara Sfântă. Apoi vizităm oraşul Cana, unde Iisus a călătorit cu primii săi cinci discipoli la o nuntă şi unde a săvârşit prima sa minune transformând apa în vin. Urmează Haifa, oraş port aflat la poalele Muntelui Carmel (cunoscut sub numele de „Viile Domnului”), azi al treilea oraş al Israelului ca mărime unde se vor vizita Grădinile Bahai (Grădinile suspendate) cu Templul, ce aparţin Patrimoniului UNESCO, Mănăstirea Stela Maris (Steaua Mării) construită peste Peştera Sf.Ilie Tezviteanul. Continuăm  drumul spre Tel Aviv. Transfer la aeroport, îmbarcarea începe cu 3 ore înainte de decolare. Sosire pe aeroportul  din Bucureşti. Transfer de la aeroport la Braşov.


PREŢUL INCLUDE:
-    4 nopţi de cazare la hoteluri 3* conform normelor din Israel şi Palestina şi conform program: 1   noapte Tiberias, 3 nopţi Bethleem.
-    4 mic dejunuri şi 4 cine, bufet suedez
-    Bilet avion  Bucureşti – Tel Aviv – Bucureşti;
-    Transfer de la aeroport la hotel şi retur;
-    Asistenţă pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire şi la plecare
-    Transfer microbus Muntele Tabor
-    Transport local cu autocar dotat cu A/C pentru efectuarea programului
-    Insoţitor român de grup/Tour Leader;  
-    vizitele menţionate în program;
-    intrări la obiectivele turistice din Israel;
-    ghizi locali vorbitori de limba română, la principalele obiective


PREŢUL NU INCLUDE:
-    Taxele de aeroport:160 euro/ persoană, pot suferi modificări;
-    Transport la si de la aeroport: 130 lei.
-    asigurarea medicala şi asigurare storno care se poate încheia la Agenţia Rovial ;
-    „tips” (bacşişurile) se obişnuieste în Orientul Apropiat pentru Israel, Palestina (pentru ghizi locali, şoferi, hoteluri şi restaurant), care se vor achita Tour Leaderului la sosirea în Israel:  25 euro/pers;
-    Băuturi, mese opţionale sau alte intrări care nu sunt incluse în program;
-    Plimbare pe Marea Galileei:10 euro/persoana
-    Excursie la Manastirea Sfantu Sava:10 euro/persoana.


Nota: grup minim 35 persoane.
Daca grupul este mai mic,pretul se modifica sau excursia se reprogram-meaza.Supliment 35 euro/pers. pentru un grup de min 25 pers.


DOCUMENTE NECESARE CĂLĂTORIEI:
-Paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data începerii excursiei
-Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor.Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Contul meu
Filtrare rezultate

Rovial Turism Brasov

B-dul Mihail Kogalniceanu nr.4 Brasov
Telefon: 0268/547.807
               0268/547808