Târg de Crăciun 

BUDAPESTA – VIENA – BRATISLAVA

PLECARE: 22 Noiembrie

5 ZILE

285 EURO / pers.

** 265 EURO/ pers. pentru înscrieri pana la 15.08.2023

ZIUA 1: BRAȘOV – VIENA

Plecare din Braşov – întâlnire la ora 6°° în Livada Poştei şi plecare pe  traseul: Braşov – Sibiu – Arad – Budapesta – Viena.Cazare în Viena la hotel 3*.

ZIUA 2: VIENA

Mic dejun. Vom incepe turul Vienei, unul dintre cele mai frumoase oraşe din Europa,un loc bogat în comori artistice, pe care le vom descoperi împreună în plimbarea noastră cu autocarul pe renumitul Ring vienez: Palatul Hofburg, Primăria, Parlamentul, Opera, Biserica Votivă. Vom face o plimbare pietonală până la Catedrala Sf.Ştefan si la Piata de Craciun din fata Primariei, unde vom patrunde in atmosfera calda care precede sarbatoarea de Craciun. Turul de oras  il continuam cu Pietele de Craciun de la Palatul Belvedere, Karlsplatz, Stephanplatz si Maria – Theresien Platz. Seara,optional,puteti participa la o cina traditionala in faimosul cartier Grinzing, la unul din restaurantele cu meniu si muzica  austriaca.

Cazare în Viena la hotel 3*.

Budapesta

ZIUA 3: VIENA – BRATISLAVA

Mic dejun. Dimineata vom vizita Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale si Piata de Craciun.Plecam spre Bratislava,o alta capitala imperiala asezata pe Dunare, capitala Slovaciei.Vom admira oraşul vechi Castelul Bratislavei, Catedrala Sf. Martin – locul de încoronare a Mariei Theresa, centrul istoric vechi, Palatul Grassalkovich – reşedinţa preşedintelui slovac, Teatrul National Slovac, ,Filarmonica, Palatul Arhiepiscopului, etc. Vom vizita Piata de Craciun din Bratislava, unde vom putea admira produse traditionale lucrate manual, dar ne vom delecta si cu delicatese culinare locale. Cazare în Viena la hotel 3*.

ZIUA 4: VIENA – BUDAPESTA

Mic dejun. Plecam spre Budapesta, cu oprire la Centrul Comercial Parndorf, pentru ultimele cumparaturi din Austria. Ne continuam drumul spre Budapesta, unde vom face turul cu autocarul,  Pesta, pe malul estic al Dunării si pe malul vestic, Buda. Vom admira Parlamentul, Palatul Regal, Galeria Naţională Maghiară, Muzeul de Istorie al Budapestei, Biserica Matyas, Bastionul Pescarilor, Citadela de pe dealul Gellert, Hotelul Gellert, Podul cu Lanţuri, Podul Libertăţii, Bazilica Sf.Ştefan,etc.  Vizitam si Piata de Craciun, de unde vom putea sa alegem daruri pentru cei dragi. Seara,opţional, croazieră si cina romantica pe Dunăre cu tur Budapesta by night de pe vasul de croaziera, cu ghid local de limba romana, cu meniu ce cuprinde welcome drink,bufet rece cu preparate traditionale,salate si  cu 2 preparate calde, sarmalute si gulas, si 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si bauturi racoritoare. Transferul cu autocarul este inclus.  Cazare în Budapesta la hotel 3*.

ZIUA 5: BUDAPESTA – BRAȘOV

Mic dejun. Plecare spre ţara pe traseul:  Budapesta – Arad – Sibiu – Braşov. Sosire seara în Braşov, în funcţie de trafic si formalităţile vamale.

Viena
Bratislava

Prețul include

 • 4 nopţi de cazare cu mic dejun la hotel 3* conform normelor din Austria si Ungaria;
 • transport cu autocar propriu clasi-ficat conform normelor europene
 • taxe de drum, vamale, parcări
 • asistenţă turistică pe toată perioada excursiei
 • tur panoramic Viena, Budapesta, Bratislava si vizitarea Pietelor de Craciun

Prețul nu include

 • asigurarea storno şi medicală
 • intrările la muzee, servicii de masă, băuturi, care nu sunt specificate în program
 • Excursii optionale : Croazieră pe Dunăre 50 euro, cina in Grinzing 50 euro.

Info

 • Supliment SGL: 128 euro
 • Pentru un grup mai mic de 35 de persoane tariful se va recalcula.
 • Grup minim: 35 persoane
 • Pentru grup 25 – 30 pers se achita suplimentar 25 eur/ pers.

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Targ de Craciun

BUDAPESTA – VIENA – BRATISLAVA

Plecăm în:

2023/11/22 06:00:00