Carnaval Veneția 

PLECARE: 9 FEBRUARIE

7 ZILE

469 EURO

INSCRIERI PANA IN 31.11.2023  REDUCERE 35 EUR /PERS cu avans de 30% , diferenta cu 45 de zile inainte de plecare. LOCURI LIMITATE!     

ZIUA 1: BRAȘOV – BUDAPESTA

Plecare din Braşov (la solicitare preluarea se poate face si de pe traseu ) – întâlnire la ora 6°° în Livada Poştei şi deplasare pe  traseul  Sibiu – Arad – Budapesta. Sosire la Budapesta – optional, Croaziera pe Dunare cu vaporul, cu Cina Festiva si bauturi incluse (50 eur/pers).

Cazare la hotel 3* în Budapesta.

ZIUA 2: BUDAPESTA – VENEŢIA

Mic dejun. Plecare spre Veneţia, traversând Ungaria si Slovenia, pe traseul Maribor – Ljubljana – zona Venetia. Cazare la hotel de 3* în zona Veneţia.

book-2388244_640

ZIUA 3: VENEŢIA

Mic dejun. Deplasare cu vaporetto în Veneţia în Piaţa San Marco pentru a admira costumele viu colorate ale participanţilor la Carnaval şi pentru a asista la diverse defilări, parade sau spectacole în aer liber. Se pot vizita:

Palatul Dogilor, Basilica San Marco, Turnul cu clopot, Turnul cu ceas, Cafeneaua „Florian“.

Cazare la hotel de 3* în zona Veneţia.

ZIUA 4: VERONA

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau excursie opţională la Verona (35 euro/pers).

Vom face turul pietonal ce cuprinde: Piata Bra, Piaţa del Erbe, Casa Julietei, Piaţa Signori, Arena.

Cazare la hotel de 3* în zona Veneţia.

ZIUA 5: VENEŢIA – BURANO – MURANO

Mic dejun. Deplasare cu vaporetto pe insulele Murano si Burano si apoi in  Veneţia, în Piaţa San Marco, pentru a vizita pe cont propriu si  a petrece o noua zi de basm in compania personajelor participante la Carnaval. Cazare la hotel de 3* în zona Veneţia.

ZIUA 6: VENEŢIA – BELGRAD

Mic dejun. Plecare din zona Veneţiei   traversând Slovenia.Optional, oprire la Pestera Postojna,cea mai mare si frumoasa pestera din Europa, pentru vizitare.Continuam drumul spre Belgrad. Sosire in oras si optional,in cursul serii, la un restaurant,putem sa ne bucuram de un meniu cu specific sarbesc.

Cazare la hotel de 3* în  Belgrad.

ZIUA 7: BELGRAD – BRAŞOV

Mic dejun.Vom face un scurt tur al  orasului Belgrad,numit si ”orasul alb”, ce va cuprinde: Catedrala Sf. Sava,  Fortăreaţa Belgrad de pe Dealul Kalemegdan, cetate considerată veacuri de-a rândul Poarta Europei,  de unde se poate admira varsarea Savei in Dunare,Muzeul Militar, etc.

Plecare spre ţara. Sosire în Braşov, seara în funcţie de formalităţile vamale.

venice-2423539_640

Prețul include

 • 6 nopţi de cazare la hoteluri de 3* conform normelor din Ungaria, Italia si Serbia
 • 6 mic dejunuri
 • transport cu autocar propriu clasificat conform normelor europene, cu aer condiţionat, bar, scaune reglabile, grup sanitar
 • taxe de drum, vamale, parcări
 • asistenţă turistica pe toată perioada excursiei
 • tur panoramic Budapesta
 • tur panoramic Belgrad
 • tur pietonal Venetia
 • tur pietonal in Insula Murano si Insula Burano

Prețul nu include

 • asigurarea medicala sau storno
 • intrările la muzee, servicii de masa, băuturi, care nu sunt specificate în program
 • deplasarea cu vaporetto în Veneţia
 • taxele de oras
 • Croaziera pe Dunare cu cina si bauturi incluse – 50 euro/pers;
 • Cina cu specific sarbesc la Belgrad
 • Vizitarea Pesterii Postojna
 • Excursie la Verona 35 eur/pers

 

Grup minim excursii optionale 20 pers

Pretul final al excursilor optionale se va comunica inaintea plecarii.

Info

 • Supliment SGL: 120 euro
 • Grup minim: 35 persoane. Pentru grup 25 -34 pers. se plateste un supliment la transport de  35 euro/pers.

Conditii de calatorie :

 • Carte de identitate valabila sau pasaport electronic, simplu sau temporar valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Informatii utile :

Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

            Tarifele excursiilor optionale pot suferi modificari, tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Distributia camerelor in hoteluri  se face de catre receptiile acestora, problemele legate de amplasarea, sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul, vor putea sa plateasca suplimentul de single pentru a participa la excursie.Agentia nu se obliga sa suporte  diferenta de camera single.In consecinta turistul poate sa se retraga  fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In situatia in care programul se poate organiza,in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului/ pret  achitat.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale.Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tur Operatoare. Preturile excursiilor optionale  pot fi mai mari decat cele care pot fi achizitionate in receptiile hotelurilor, acestea datorandu-se  faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport  care ii va duce si aduce la hotelul respectiv , ghidul excursiei si ghidul local dupa caz.

Conform reglementarilor in vigoare , minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara : sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra sa acordul ambilor parinti sau al parintelui care nu il insoteste in forma autentica la notar.In cazul in care nu e insotit de parinti, cel care insoteste trebuie sa prezinte si sa detina si un cazier judiciar.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Rovial Travel. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Conditii de inscriere si plata :

INSCRIERI PINA IN 31.11.2023  REDUCERE 35 EUR /PERS cu avans de 30% , diferenta cu 45 de zile inainte de plecare. LOCURI LIMITATE!     

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Carnaval Veneția

Rezervă acum!

Plecăm în:

2024/02/09 06:00:00