Circuit Grecia – Paște 2024

PLECARE: 1 Mai (SOLD OUT)

6 ZILE

325 EURO

ZIUA 1: BRAȘOV – PARALIA KATERINI

Plecare din Braşov  la ora 05:00 de la Livada Poştei. Deplasare pe traseul Valea Prahovei – Bucureşti – Giurgiu – Ruse – Kulata – Promahonas (Grecia) – Seres – Paralia Katerini. Cazare la hotel în Paralia  Katerini.

ZIUA 2: PARALIA KATERINI – KALAMBAKA

Mic dejun. Timp liber în Paralia  pentru vizite pe cont propriu sau opţional, plecam spre Kalambaka la Complexul Monahal Ortodox de la Meteora, miracol geologic unic în lume, patrimoniu mondial UNESCO, unul dintre cele mai importante obiective turistice ale Greciei. Urcam la două mănăstiri, una dintre ele fiind renumita mănăstire Marele Meteor. Se vizitează şi un atelier de pictură a icoanelor bizantine. La întoarcere vom opri la Mănăstirea Sf. Paraschevi, ce adaposteste moaştele Sfintei si este situata în minunata Vale Tembi. Cazare în Paralia Katerini.

ZIUA 3: PARALIA KATERINI – SKIATHOS

Mic dejun. Timp liber in statiune sau optional excursie in insula Skiathos .

Prima oprire se face la celebra plaja Koukounaries, apoi vasul se indreapta in  directia orasului  Skiathos, capitala insulei cu acelasi nume.

In orasul Skiathos vasul acosteaza pentru un scurt traseu pietonal spre cel mai inalt punct al orasului, punctul de belvedere, unde se gaseste Biserica Agios Nicholaos si pentru timp liber sau masa de pranz. Revenim in statiune. Cazare in paralia Katerini.

ZIUA 4: PARALIA KATERINI 

Mic dejun. Timp liber in statiune , sau optional  excursie la cascada Edessa si Loutra Pozar.

Revenim in statiune. Participare la Slujba de Inviere in Paralia Katerini.

 

HRISTOS A INVIAT!

kalambaka

ZIUA 5: PARALIA KATERINI – LITOHORO – MUNTELE OLIMP

Mic dejun. Timp liber în staţiune sau opţional, excursie la Litohoro, aşezare cochetă la poalele Muntelui Olimp.Urcam la o frumoasa panorama pe muntele Olimp iar apoi vom vizita  Mănăstirile Sf. Dionisie si  Sf.Efrem Sirul. Revenim în staţiune pentru Masa festiva de Paste.

Cazare în Paralia Katerini.

ZIUA 6: PARALIA KATERINI – SALONIC – BRAŞOV

Mic dejun. Plecam spre tara si facem un popas în  Salonic pentru un tur panoramic cu autocarul, in care vom admira Turnul Alb – emblema oraşului, Rotonda, Arcul şi Ruinele  Palatului  Galerius, Piata Aristotel, Biserica Sf. Dumitru . Continuam deplasarea  pe traseul  Sofia Ruse – Giurgiu – Bucureşti – Braşov. Sosire în Braşov, tarziu, in functie de trafic si formalitatile vamale.

pp
ee

Prețul include

 • 5 nopţi de cazare la hotel 3* clasificat conform normelor din Grecia
 • 5 mic dejunuri
 • transport cu autocar clasificat conform normelor europene
 • taxe de drum, vamale, parcări
 • asistenţă turistică pe toată perioada excursiei

Prețul nu include

 • asigurarea medicala sau storno
 • excursiile opţionale si Masa festivă în prima zi de Paşte
 • intrările la muzee, situri arheologice, mănăstiri
 • servicii de masă, băuturi, care nu sunt specificate în program;
 • taxa de oras
 • Litohoro – 20 euro
 • Meteora – 30 euro
 • Skiathos – 50 euro
 • Edessa – Pozzar – 50 euro

Info

 • Supliment SGL: 135 euro
 • Grup minim 35 persoane. Grup intre 20 – 34 pers se achita 20 eur supliment transport.

Conditii de calatorie :

 • Carte de identitate valabila sau pasaport electronic, simplu sau temporar valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Informatii utile :

Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

            Tarifele excursiilor optionale pot suferi modificari, tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Distributia camerelor in hoteluri  se face de catre receptiile acestora, problemele legate de amplasarea, sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul, vor putea sa plateasca suplimentul de single pentru a participa la excursie.Agentia nu se obliga sa suporte  diferenta de camera single.In consecinta turistul poate sa se retraga  fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In situatia in care programul se poate organiza,in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului/ pret  achitat.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale.Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tur Operatoare.

Conform reglementarilor in vigoare , minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara : sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra sa acordul ambilor parinti sau al parintelui care nu il insoteste in forma autentica la notar.In cazul in care nu e insotit de parinti, cel care insoteste trebuie sa prezinte si sa detina si un cazier judiciar.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Rovial Travel. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Conditii de inscriere si plata :

 INSCRIERE 30 % AVANS – DIFERENTA CU 40 ZILE INAINTE DE PLECARE 

 

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Circuit Grecia – Paște

Rezervă acum!

Plecăm în:

2024/05/01 05:00:00