Circuit Italia

Toscana – Cinque Terre

8 ZILE

PLECARE: 12 Aprilie

1 Octombrie

519 EURO

  REDUCERE FIRST  MINUTE  – 50 EUR / PERS inscrieri pana in 31.12.2023 ; – 35 Euro inscrieri pana la 31.01.2024 cu avans 30%, diferenta  20% pina in 28.02.2024 si diferenta de 50% cu 30 de zile inainte de plecare.   LOCURI LIMITATE PE FIECARE DATA DE PLECARE !

ZIUA 1: BRAȘOV – BUDAPESTA

Plecare din Braşov la ora 06°°  de la Livada Postei pe traseul: Sibiu – Arad – Budapesta. Sosire in Budapesta, unde opţional puteti participa la o croaziera cu vaporul pe Dunăre, cu masa traditionala, bauturi incluse si tur by night al orasului cu ghid. Cazare la hotel de 3* în  Budapesta.

ZIUA 2: BUDAPESTA – POSTOJNA –  VENETIA

Mic dejun. Plecam spre Slovenia unde  vom opri pentru a vizita pestera Postojna , unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa.   Drumul continuă spre  Venetia.  Cazare la hotel 3* în zona Venetia.

cinque-terre-1859688_1280

ZIUA 3: VENETIA – MONTECATINI TERME

Mic dejun. Deplasare cu vaporetto in Venetia in Piata San Marco. Se pot vizita Palatul Dogilor , Basilica San Marco , Turnul cu clopot, Turnul cu ceas , cafeneaua ‘’Florian’’, Ponte Rialto. Ne continuam drumul catre Montecatini Terme.Cazare la hotel 3* in Montecatini Terme.

ZIUA 4: MONTECATINI TERME – FLORENTA – SIENA

Deplasare spre Florenţa, unde trecem in revista principalele atracţii turistice ale oraşului: Domul, Basilica Santa Cruce, Ponte Vecchio, Piaţa Signoriei, Palatul Pitti, Galeriile Ufizzi.Continuam drumul catre Siena  unde vom vizita Fontana Gaia si Palazzo Pubblico cu Torre del Mangia, care aduc grandoare Pietei del Campo , cu forma sa de scoica si faimoasa pentru cursele  traditionale de cai desfasurate aici. Apoi admiram Domul  , sec.XII, proiectat de Nicolo  Pisano, inclus in Patrimoniul UNESCO. Cazare la hotel 3* – Montecatini Terme.

florence-1747356
venice revelion 2019

ZIUA 5: MONTECATINI TERME – LA SPEZIA – CINQUE TERRE – PISA – MONTECATINI TERME

Mic dejun. Timp liber sau optional  mergem catre La Spezia – unde vom descoperi unul dintre secretele bine ascunse ale Italiei, Cinque Terre, denumire care se refera la cinci orase deosebit de frumoase, construite pe pantele abrupte ale Rivierei Ligurice. Localitati atestate inca din sec. XI, cand apartineau de Republica Maritima Genova, numele de Cinque Terre il folosesc incepand cu sex XV. Se viziteaza – Manarola , Vernazza si Monte Rosso. Dupa revenirea in gara ne continuam drumul catre  PISA , locul plin de adevarate minuni arhitecturale unde veti putea admira : Domul (secXI), Turnul inclinat din Pisa , aflat in Piazza dei Miracoli – emblema orasului,  Baptisteriul-deosebit prin sculpturile si acustica sa. Cazare la hotel 3* in Montecatini Terme.

ZIUA 6: MONTECATINI TERME – BOLOGNA – MODENA – MANTOVA – VERONA – PADOVA

Mic dejun. Ne deplasam spre Bologna , vom admira centrul medieval intr-un tur pietonal; Piazza del Nettuno cu Fontana di Nettuno , Palazzo  del Podesta  ,Piazza Magiore si grandioasa Basilica dinSan Petronio.

Plecam spre Modena unde vom face un tur al Piazza Grande, unde vom vizita Catedrala  si Torre Ghirlandina, obiective  UNESCO, continuand catre Palazzo Ducale si Muzeul Enzo Ferrari. Vizitam apoi Mantova , parte a patrimoniului universal UNESCO , unde vom face un tur al orasului intre Piazza delle Erbe , flancata de Rotonda di San Lorenzo si Palatul Podesta,catre Palazzo Ducale. Plecam spre Verona, orasul Iubirii  unde vom admira Piata Bra cu Amfiteatrul Roman , Casa si Balconul Julietei, Piazza Erbe, Piazza Signori si mormintele familiei Scaligeri. Continuam drumul spre Padova .Cazare la hotel de 3* in Padova.

pisa-4264089_1280
bologna-6241959_1280

ZIUA 7 : PADOVA – BUDAPESTA

Mic dejun. Plecam spre Budapesta .Vom face o scurta oprire In Ljubliana, capitala Sloveniei.Ne deplasam apoi spre Budapesta.

Cazare la hotel 3* în zona Budapesta.

ZIUA 8: BUDAPESTA – BRAŞOV

Mic dejun.  Plecare spre Braşov pe traseul Szeged – Arad – Sibiu – Braşov.Sosire in Brasov seara , in functie de trafic si formalitatile vamale.

verona-2455794_1280
Parlament - Budapesta

Prețul include

 • 7 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 3*,clasificate conform normelor din tarile respective
 • transport cu autocar propriu clasificat conform normelor europene
 • toate taxele de drum, vamale, parcări
 • asistenţa turistică pe toată perioada excursiei

Prețul nu include

 • asigurarea medicala sau storno
 • Intrările la obiectivele turistice,servicii de masa si bauturi care nu sunt specificate in program
 • Ghizii locali
 • Croaziera Dunare – Budapesta 55 euro , cu masa inclusa
 • Taxele de oras se achita la receptie la fiecare hotel
 • Excursii opţionale –   La Spezia – Cinque Terre – Pisa – 65 Euro – Transport  Autocar  ,bilet tren , ghid insotitor.

Info

 • Supliment SGL :220 eur
 • Copil 6 – 12 ani, cazat in camera cu ambii parinti 439 euro
 • Grup minim: 40 persoanePentru grup 35 – 40 pers se plateste un supliment de 30  euro.

Conditii de calatorie :

 • Carte de identitate valabila sau pasaport electronic, simplu sau temporar valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Informatii utile :

Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

            Tarifele excursiilor optionale pot suferi modificari, tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Distributia camerelor in hoteluri  se face de catre receptiile acestora, problemele legate de amplasarea, sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul, vor putea sa plateasca suplimentul de single pentru a participa la excursie.Agentia nu se obliga sa suporte  diferenta de camera single.In consecinta turistul poate sa se retraga  fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In situatia in care programul se poate organiza,in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului/ pret  achitat.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale.Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tur Operatoare. Preturile excursiilor optionale  pot fi mai mari decat cele care pot fi achizitionate in receptiile hotelurilor, acestea datorandu-se  faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport  care ii va duce si aduce la hotelul respectiv , ghidul excursiei si ghidul local dupa caz.

Conform reglementarilor in vigoare , minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara : sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra sa acordul ambilor parinti sau al parintelui care nu il insoteste in forma autentica la notar.In cazul in care nu e insotit de parinti, cel care insoteste trebuie sa prezinte si sa detina si un cazier judiciar.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Rovial Travel. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Conditii de inscriere si plata :

    REDUCERE FIRST  MINUTE  – 50 EUR / PERS inscrieri pana in 31.12.2023 ; – 35 Euro inscrieri pana la 31.01.2024 cu avans 30%, diferenta  20% pina in 28.02.2024 si diferenta de 50% cu 30 de zile inainte de plecare.   LOCURI LIMITATE PE FIECARE DATA DE PLECARE !

INSCRIERI STANDARD – cu avans de 30% si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Circuit Italia – Cinque Terre

Rezervă acum!

Plecăm în:

2024/04/12 06:00:00