Excursie Bulgaria – Balcik

PLECARE: 1 Martie

3 ZILE

149 EURO / pers.

ZIUA 1: BRAȘOV – CAP KALIAKRA – BALCIK

Plecare la ora 06.00 din Brasov de la Livada Postei.Vom face un popas  la Mănăstirea Techirghiol unde se află mormântul părintelui Arsenie Papacioc și izvorul Sf. Pantelimon. De aici ne vom îndrepta către frontiera româno-bulgară, iar după formalitățile vamale ne vom deplasa către Cap Kaliakra, o spectaculoasă peninsulă în Marea Neagră, locul unde apele mării se întrepătrund cu stâncile de culoare roșiatică, rezervatie naturala. Vom vizita vestigiile vechii cetăti medievale, muzeu arheologic și capela închinată Sfântului Nicolae (ocrotitorul marinarilor). Cazare în  Balcic.

Balcik

ZIUA 2: BALCIK – GRADINA BOTANICĂ DOMENIUL REGAL DE LA BALCIK 

 Mic dejun. Vom vizita Castelul Reginei Maria și Grădina Botanică, obiectivul turistic cel mai interesant din Balcic. Domeniul regal a fost construit din dorința Reginei Maria a României, în timpul ocupației române a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capelă, construită cu pietre aduse din Creta, o grădină botanică de 35 de hectare – unică în Europa Centrală și de Est, îndeosebi datorită colecției de cactuși și un palat, al cărui parc este o imitație a faimosului labirint cretan. Timp liber pentru vizitarea împrejurimilor și pauză de prânz. Cazare în Balcic.

Gradina Botanica Balchik-Bulgaria

ZIUA 3: VARNA – BRAȘOV

 Mic dejun. Ne vom îndrepta către Varna facand un scurt popas la Mănăstirea Aladja, una din cele 120 mănăstiri din piatră situate în apropierea țărmului Mării Negre.  Vizitam apoi Catedrala Mitropolitană Adormirea Maicii Domnului din Varna (împodobită cu icoanele dăruite de Țarul Rusiei Nicolae al II). În jurul prânzului vom pleca spre România, se trece frontiera pe podul rutier Ruse-Giurgiu Podul Prieteniei, primul pod peste Dunăre, deschis la 20 iunie 1954, și proiectat de V. Andreev. Sosire în Brasov în funcție de trafic si formalitățile vamale.

aladja-varna

Prețul include:

  • Transport cu autocare proprii clasificate conform normelor europene;
  • 2 nopți de cazare cu mic dejun la hotel 3* în camera dubla conform normelor din Bulgaria;
  • Demipensiune ( mic dejun si cina)

Prețul nu include:

  • Asigurarea medicala sau storno (se emite in aceeasi zi cu contractul) se poate încheia la Agenţia de Turism Rovial
  • Intrările la obiectivele turistice, servicii de masă, băuturi, care nu sunt specificate în program, serviciile de ghizi locali,alte taxe si cheltuieli personale;

  • taxele de oras/statiune, se achita la fata locului, la receptia hotelului

Info

  • Supliment SGL: 25 euro/ pers.
  • Grup minim: 35 persoane
  • Pentru un grup cuprins intre 20 – 34 de persoane se achita un supliment de 25 Eur/ pers.

Section

Empty section. Edit page to add content here.

Excursie Bulgaria – Balcik

“Călătorie la cuibul liniștit”

Rezervă acum!

Plecăm în:

2024/03/01 06:00:00