CIRCUIT AUTOCAR GRECIA – 7 ZILE

PLECARE: 1 Octombrie

7 ZILE

385 EURO

Inscrieri pana la 31.12.2023  reducere 25 euro/persoana. Avans min 30% si diferenta  cu 40 de zile inainte de plecare.

ZIUA 1 : BRASOV – SALONIC

Plecare din Braşov, (la solicitare preluarea se poate face  şi de pe traseu ) – întâlnire la ora 05:00 la Livada Poştei. Deplasare pe traseul Bucureşti – Giurgiu – Ruse  – Sofia – Kulata- Promahonas- Seres- Salonic. Cazare în Salonic la hotel 3*.

ZIUA 2: SALONIC- METEORA – ATENA

Mic dejun Plecare spre Complexul  Monahal Ortodox de la Meteora, cel mai important centru monahal orthodox al grecilor după Sfântul Munte Athos,un miracol geologic, unic în lume, patrimoniu mondial UNESCO, unde vom vizita una dintre renumitele mănăstiri. Vom face un scurt popas la Zindros ,principalul atelier de icoane byzantine, unde veți primi informații și veți asista la procesul de confecționare a icoanelor. Ne continuam drumul spre Atena.  Cazare în Atena la hotel 3* .

Kalambaka

ZIUA 3: ATENA

Mic dejun.  Vom face un tur panoramic cu autocarul Piaţa Omonia, Piaţa  Sintagma, Vechiul şi Noul Parlament cu schimbarea Gărzii, Templul lui Zeus  Olimpianul, Poarta lui Hadrian, Stadionul Olimpic, Universitatea, Academia, Biblioteca Naţională, Acropole – scurta oprire, aici Sf. Apostol Pavel a rostit predica consemnata in Faptele Apostolilor.. Dupa-amiaza, excursie opționala la Cap Sounion, cel mai sudic punct continental al Greciei, pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon (un fenomen unic in lume). Seara, întoarcere la Atena. Va recomandam un tur pietonal cu însoțitorul de grup in celebrul cartier Plaka de la poalele Acropolei. Cazare în Atena.

ZIUA 4: ATENA – PELOPONEZ – CORINTH – NAFPLIO – MYCENE

Mic dejun. Timp liber in Atena sau , optional, excursie in Peloponez, leagan al civilizatiei miceniene. Vom face oprire la Canalul Corinth, o adevarata capodopera a ingineriei. Continuam deplasarea către Nafplio, Mycene. Cazare în Atena.

acropolis
eghina

ZIUA 5 :  ATENA – EGHINA

Mic dejun. Timp liber in Atena  sau optional plecare spre portul Pireu, de unde vom lua ferryboat-ul spre Insula Eghina. Ne vom deplasa cu autocarul pana la Mănăstirea Sf. Nectarie, o frumoasă ctitorie, unde se află moaștele sfântului, mare vindecător și făcător de minuni.   Cazare în Atena.

nafplio

ZIUA 6: ATENA – DELPHI – SALONIC

Mic dejun.  Dimineata plecam spre  Delphi, orasul antinc , casa si altarul  oracolului in mitologia  Elena, dedicate zeului Apollo . Delphi, considerat de greci ca fiind centrul universului. Continuam traseul catre Paralia Katerini , pe ruta: Lamia, Larissa, Valea Tembi Platamonas.

Cazare în Salonic la hotel 3*.

ZIUA 7: SALONIC – BRAŞOV

Mic dejun. Tur panoramic cu autocarul, al frumosului oraş al Greciei de Nord, unde vom  admira Turnul Alb – emblema oraşului, Biserica Sf. Sofia, Forumul Roman, Rotonda, Arcul şi Ruinele Palatului Galerius. Se vizitează Biserica Sf.Dumitru unde  se afla moastele Sf.Dumitru Izvoratorul de mir – este ocrotitorul orasului Salonic si este cinstit pe ziua de 26 octombrie,cand se organizeaza pelerinaje si procesiuni la sfintele sale moaste.

Plecare spre ţară pe traseul:  Seres – Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti – Braşov. Sosire seara târziu in funcție de trafic și formalitățile vamale.

Salonic
Salonic port

Prețul include

 

 • 6 nopţi de cazare la hoteluri clasificate 3* conform normelor din Grecia
 • 6 mic dejunuri
 • transport cu autocar propriu clasificat conform normelor europene
 • taxe de drum, vamale, parcări
 • asistenţă turistică pe toată perioada excursiei
 • tur de oras in Atena cu ghid local si Salonic

Prețul nu include

 • asigurarea medicala sau storno.
 • bilete de intrare la obiectivele turistice, manastiri, muzee,situri arheologice
 • servicii de masă, băuturi, care nu sunt specificate în program
 • taxele de oras se achita individual la receptia hotelurilor (informative :1,5 euro/camera/ noapte la hoteluri de 3* 3 euro/camera/ noapte la hoteluri de 4*)
 • Excursie in Peloponez – 60 eur/ pers inclusive intrarile la obiective.
 • 30 euro/pers – Cap Sounion – intrare inclusa
 • Insula Eghina – 50 euro/pers
 • Ghid local

Info

 • Grup minim: 35 persoane
 • Pentru un grup intre 25 – 34 de persoane se achita un supliment de 25 EURO/ persoana

Conditii de calatorie :

 • Carte de identitate sau pasaport electronic, simplu sau temporar, valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

 

Informatii utile :

Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

Tarifele excursiilor optionale pot suferi modificari, tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul, vor putea sa plateasca suplimentul de single pentru a participa la excursie sau se vor putea retrage fara nici o penalizare.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid,in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului/ pret  achitat.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Rovial Travel. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Conditii de inscriere si plata :  Inscrieri pana la 31.12.2023  reducere 25 euro/persoana. Avans min 30%, diferenta  cu 40 de zile inainte de plecare.

 LOCURI LIMITATE !

⭐ 12 rate - dobândă 0%

 • Your list
 • goes
 • here!
Rezervă acum!
2024/10/01 05:00:00