Târgul de Crăciun de la Craiova

PLECARE: 9 Decembrie

2 ZILE

365 RON/ pers.

ZIUA 1:  BRAŞOV – BRAN – RUCAR – CAMPULUNG – PITESTI – CRAIOVA

Plecare din Brasov ora 06:00 de la  Livada Poştei, pe traseul Bran –Campulung, cu oprire la Mausoleul Eroilor de la Mateiasi.Continuam drumul spre  Campulung, oras ce adaposteste Casa Memoriala George Toparceanu, Muzeul de Istorie si cel de Etnografie si Folclor si Manastirea Negru Voda,ctitorita in sec XIV de catre Negru Voda Voievod, Muzeul Automobilului Romanesc, Castrul  roman Jidava.Urmatoarea oprire va fi in Pitesti, resedinta judetului Arges, unde vom admira Fantana Muzicala, unica in Europa de Est,

având 1.000 de guri de apă fixe și mobile, precum și o orgă de lumină,sincronizate pe un fond muzical.In centru mai putem admira Parcul Bratianu, Biserica Domneasca, Muzeul Judetean Arges, Poarta Eroilor,un monument ridicat în memoria ostaşilor Regimentului Nr. 4 Dorobanţi, căzuţi la datorie în timpul Primului Război Mondial.Un alt simbol al orasului este Parcul Trivale,cel mai mare parc din țară,unde vom face o oprire. Sosim in Craiova in cursul serii si ne vom bucura de ofertele  Targului de Craciun. Cazare hotel 3*.

ZIUA 2: CRAIOVA – BRAŞOV

 

Mic dejun. Timp liber in Targul de Craciun, pentru degustari si cumparaturi.Descoperim importanta  acestei asezari de-a lungul istoriei, in tur al orasului ce cuprinde Casa Băniei, cea mai veche clădire laică existentă azi în oraș, dateaza din 1699, Muzeul de Arta, construit in 1896 după planurile arhitectului francez Paul Gottereau. Aici puteti admira câteva din operele marelui sculptor Constantin Brâncuși. Gradina Botanica, fantani vechi celebre : Fantana Jianu,Fantana Purcarului si Fantana Popova. Parcul Nicolae Romanescu, cel mai mare parc natural din estul Europei și unul dintre cele mai reprezentative monumente de artă peisageră din România. Inaugurat în anul 1903 în prezenţa Regelui Carol I, parcul se întinde pe aproximativ 90 de ha, aici se regăsesc cursuri de apă lungi de peste 1970 m, alei pe aproape 27 km lungime, intrarea monumentală, monumentul Romanescu, Casa Bibescu, Chioşcul de Fier, Castelul medieval, lacul şi debarcaderul, impresionantul Pod Suspendat, cascadele, Marele lac, Grădina zoologică, Hipodromul, Velodromul, teatrul de vară şi numeroase statui şi grupuri statuare, unele aparţinând lui Brâncuşi sau Jalea. Plecam spre Brasov pe acelasi traseu.

craiova-gd9d2ebd51_1920
park-gb83eb0fea_1920

Prețul include

 • 1 noapte de cazare cu
  mic dejun hotel 3*
 • transport cu autocar
  clasificat conform
  normelor europene
 • asistenta turistica

Prețul nu include

 • Serviciile de masa si
  bautura care nu sunt
  specificate in program
 • alte servicii care nu
  sunt specificate în
  program – intrari la
  muzee, manastiri,
  salina,etc.

Info

 • Supliment SGL 100 lei
 • Grup minim: 30 persoane
 • Pentru grup intre 20 – 29 persoane, se plătește un supliment de 60 lei/ persoana.

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Târgul de Crăciun de la Craiova

Rezervă acum!

Plecăm în:

2023/12/09 06:00:00