Circuit Ciao Italia

PLECARE: 26 Octombrie

25 Mai – SOLD OUT

9 ZILE

585 EURO

ZIUA 1: BRAȘOV – BUDAPESTA

Plecare din Braşov la ora 06°°  de la Livada Postei pe traseul: Sibiu – Arad – Budapesta. Sosire in Budapesta, unde opţional puteti participa la o croaziera cu vaporul pe Dunăre, cu masa traditionala, bauturi incluse si tur by night al orasului cu ghid. Cazare la hotel de 3* în  Budapesta.

ZIUA 2: BUDAPESTA – VENETIA

Mic dejun. Plecam spre Slovenia unde  vom opri pentru a vizita pestera Postojna , unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa.   Drumul continuă spre  Venetia.  Cazare la hotel 3* în zona Venetia.

Padova Catedrala

ZIUA 3: VENETIA – PISA

Mic dejun. Deplasare cu vaporetto in Venetia in Piata San Marco. Se pot vizita Palatul Dogilor , Basilica San Marco, Turnul cu clopot, Turnul cu ceas , cafeneaua ‘’Florian’’. Ne continuam drumul catre Pisa. Cazare la hotel 3* in zona Pisa.

ZIUA 4: PISA – FLORENTA – ROMA

Mic dejun.Vom vizita Pisa, locul plin de adevarate minuni arhitecturale unde veti putea admira : Domul (sec. XI), Turnul inclinat din Pisa aflat in Piazza dei Miracoli – emblema orasului,  Baptisteriul-deosebit prin sculpturile si acustica sa.  Deplasare spre Florenţa, unde trecem in revista principalele atracţii turistice ale oraşului: Domul, Basilica Santa Cruce, Ponte Vecchio, Piaţa Signoriei, Palatul Pitti, Galeriile Ufizzi. Cazare la hotel 3* zona Roma.

firenze
colosseum

ZIUA 5: ROMA 

Mic dejun. Vom face turul pietonal al Romei, in care vom admira :  Vaticanul , Catedrala şi Piaţa San Pietro, Piata Navona,etc.. Continuăm explorarea Oraşului Etern vizitând Columna lui Traian, Colloseum-ul Capitoliul, Forul Roman,faimoasa Fontana di Trevi. Cazare la hotel 3* in zona Roma.

ZIUA 6: ROMA – NAPOLI/ INSULA CAPRI

Mic dejun. Timp liber sau, optional, plecam in excursie la Napoli, oras aşezat în umbra Vulcanului Vezuviu,(vizita cu autocarul).Se continua drumul spre Sorrento, de unde optional se poate lua vaporaşul pentru Insula Capri. Acest traseu spectaculos te face sa intelegi de ce oamenii bogati din toata lumea au ales sa detina resedinte minunate in zona Sorrento. Este superb situat in varful unor stanci albe, foarte abrupte, ce ofera o priveliste extraordinara asupra Golfului Napoli. Timp liber in Sorrento sau optional, vizitarea Insulei Capri. Biletele de vapor se platesc direct la compania de imbarcare. Capri, mica insulă muntoasă din Marea Tireniană, vestită pentru peisajele sale unice este punctul fierbinte al vacanțelor pe Coasta Amalfi. Cazare la hotel 3* in zona Roma.

Columna lui Traian
san-marino

ZIUA 7 : ROMA – ASISI – SAN MARINO

Mic dejun. Plecam spre Asisi unde vom face un tur pietional al acestui cochet oras inclus in patrimoniul UNESCO. Vizitam Basilica Sf.Francisc – fondatorul ordinului Franciscan. Plecam apoi spre Republica San Marino, una dintre cele mai mici si mai vechi tari din lume. Vizitam cetatea, facem un tur pietonal si ne alocam timp liber pentru shopping în San Marino. Continuam drumul  spre Padova.

Cazare la hotel 3* în zona Padova.

ZIUA 8: PADOVA – BUDAPESTA

Mic dejun. Ne indreptam spre Slovenia. Vom face o scurta oprire in Ljubljana, capitala Sloveniei.  Ne deplasam apoi catre  Budapesta. Optional, o sera la crama.

Cazare la hotel 3* in zona Budapesta

ZIUA 9: BUDAPESTA – BRAŞOV

Mic dejun.  Plecare spre Braşov pe traseul Szeged – Arad – Sibiu – Braşov. Sosire in Brasov seara , in functie de trafic si formalitatile vamale.

venice
Parlament - Budapesta

Prețul include

 • 8 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 3*,clasificate conform normelor din tarile respective
 • transport cu autocar propriu clasificat conform normelor europene
 • toate taxele de drum, vamale, parcări
 • asistenţa turistică pe toată perioada excursiei
 • vizitele şi excursiile cuprinse în program

Prețul nu include

  • asigurarea medicala sau storno
  • Intrările la obiectivele turistice,servicii de masa si bauturi care nu sunt specificate in program
  • Ghizii locali
  • Biletele de vaporetto la Veneţia şi taxa Punta Sabioni aprox 25 euro
  • Biletele de vapor la Insula Capri
  • Taxele de oras se achita la receptie la fiecare hotel
  • Excursii opţionale
   • Napoli si Sorrento – 45 euro
   • Croaziera pe Dunăre cu masa  inclusa – 55  euro

Info

 • Supliment SGL :250 EUR
 • Grup minim: 35 persoane
 • Pentru grup 25 – 35 pers se plateste un supliment de 50 euro

Conditii de calatorie :

 • Carte de identitate valabila sau pasaport electronic, simplu sau temporar valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Informatii utile :

Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

            Tarifele excursiilor optionale pot suferi modificari, tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Distributia camerelor in hoteluri  se face de catre receptiile acestora, problemele legate de amplasarea, sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul, vor putea sa plateasca suplimentul de single pentru a participa la excursie.Agentia nu se obliga sa suporte  diferenta de camera single.In consecinta turistul poate sa se retraga  fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In situatia in care programul se poate organiza,in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului/ pret  achitat.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale.Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tur Operatoare.

Conform reglementarilor in vigoare , minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara : sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra sa acordul ambilor parinti sau al parintelui care nu il insoteste in forma autentica la notar.In cazul in care nu e insotit de parinti, cel care insoteste trebuie sa prezinte si sa detina si un cazier judiciar.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Rovial Travel. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Conditii de inscriere si plata :

    REDUCERE FIRST  MINUTE  – 50 EUR / PERS inscrieri pana in 31.12.2023 ; – 35 Euro inscrieri pana la 31.01.2024 cu avans 30%, diferenta  20% pina in 28.02.2024 si diferenta de 50% cu 30 de zile inainte de plecare.   LOCURI LIMITATE PE FIECARE DATA DE PLECARE !

    INSCRIERI STANDARD – cu avans de 30% si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Circuit Ciao Italia

Rezervă acum!

Plecăm în:

2024/05/25 06:00:00