FLOTA ROVIAL - CALITATE, CONFORT, SIGURAȚĂ!

Agentia Rovial Turism Brasov ofera un standard ridicat tuturor colaboratorilor si clientilor. Ofertele noastre se preteaza oricarui buget. Fiind flexibili si deschisi catre nou, ne mandrim cu faptul ca reusim de fiecare data sa raspundem oricarei solicitari prin oferte si servicii de top. Nu consideram transportul de persone ca fiind o simpla actiune de a parcurge distanta dintre doua puncte. Ne dorim sa oferim o experienta de calatorie cat mai placuta!

Autocarele sunt clasificate conform normelor europene in vigoare cu urmatoarele caracteristici: aer conditionat, geamuri duble, sistem de incalzire independent, grup sanitar, minibar, frigider, scaune reglabile, suport pentru picioare, telefon, cuseta pentru sofer, ABS, ASR, Voith retarder, statie de amplificare, video, suport umerase haine.

Parcul nostru auto este folosit atat pentru programele organizate de agentia noastra ca touroperatoare, dar le oferim si spre inchiriere. Sustinem constant trainingul si investitiile in personal si parcul auto, fiind mereu pregatiti sa raspundem cerintelor clientilor nostri.

Contactandu-ne, veti primi in cel mai scurt timp o oferta personalizata, la un pret decent!

PRETUL INCLUDE:

  • Chiria autocar, motorina, diurna soferi, asigurare de bagaje si pasageri in timpul transportului, taxe drum.
    NOTA: Autocarul se considera inchiriat in momentul achitarii unui avans, plata integrala efectuandu-se inaintea inceperii cursei!

PRETUL NU INCLUDE:

  • Taxe parcari;
  • Cazarea si masa conducatorilor auto (la nivelul grupului);
  • Costuri transfer feribot;
  • Taxe tuneluri.

 

Pentru rezervari, detalii si informatii va stam la dispozitie la numerele de telefon:
0268 547.807 / 547.808 sau 0730.044.490
Email: office@rovial.ro; transport@rovial.ro
Web site: www.rovial.ro