La belle France

Franța – Elveția

PLECARE: 28 Iunie

10 ZILE

687 EURO

REDUCERE FIRST  MINUTE  – 70 EUR / PERS pentru înscrieri pana in data de 31.12.2022 ; 50 EUR/PERS  pentru înscrieri pana in data de 31.01.2023. Pentru a beneficia de reducere, se achita un avans de 30%, diferența de 20% in maximum 30 zile iar restul de 50% cu 30 de zile înainte de plecare. LOCURI LIMITATE !

ZIUA 1: BRAȘOV – VIENA

Plecare din Braşov la ora 600 de la Livada Poştei,pe traseul Sibiu – Arad- Budapesta- Viena. Cazare la hotel de 3* în zona Viena.

ZIUA 2: VIENA – SALZBURG – MUNCHEN – ULM

Mic dejun.   Plecam spre Salzburg, oraşul   muzicii, unde vom admira impunatoarea  fortareaţă Hohensalzburg,  cea mai veche şi bine conservată fortareaţă din Europa, centrul vechi al oraşului cu Domul, casa lui Mozart. Continuam deplasarea spre Munchen unde vom admira  centrul vechi  : Primaria cu renumitul ceas medieval, Marienplatz , Frauenkirche , beraria Hofbrauhaus( sec. XVI). Cazare la hotel 3* în zona Ulm.

strasbourg

ZIUA 3: ULM – STRASBOURG – REIMS – PARIS

Mic dejun. Continuam deplasarea  spre Strasbourg. Descoperim fermecătorul Strasbourg prin turul pietonal: Catedrala care domina orașul cu silueta sa (a patra ca înălțime din lume), centrul istoric, Ceasornicul, Consiliul Europei. Continuam deplasarea spre Reims unde vom vizita celebra catedrala, locul de încoronare al regilor Franței. Continuam deplasarea spre Paris .Cazare la hotel 3* în zona Paris.

ZIUA 4: PARIS

Mic dejun. Vom face un tur panoramic al orasului. Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Champs Elysees, Turnul Eiffel, Podul Alexandru al III-lea, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais, etc. Seara optional plimbare pe Sena cu celebrele  Bateaux Mouches.

Cazare la hotel 3* în zona Paris.

architecture-paris
Franta-Elvetia - Paris

ZIUA 5: PARIS – VERSAILLES

Mic dejun. Dimineaţa, timp liber sau optional se poate vizita  somptuosul Palat de la Versailles, al lui Ludovic al XIV-lea cu gradinile sale. Dupa-amiaza puteti opta pentru vizite individuale sau sa explorati marile bulevarde pariziene cu celebrele Galerii La Fayette. Seara optional spectacol la  Moulin Rouge.

Cazare la hotel  3* în zona Paris.

ZIUA 6: PARIS

Mic dejun. Dimineaţa, timp liber sau optional  Valea Loirei .Plecam spre Valea Loirei, una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei,    numita  si ”Gradina Frantei”.Valea Loirei este faimoasa datorita castelelor sale. Vom  vizita si noi doua din minunatele castele : Chennonceau si Chambord  Cazare la hotel 3* in zona Paris.

ZIUA 7: PARIS – GENEVA

Mic dejun.Plecam spre Geneva . Tur panoramic de oras in care se pot admira : Quai de Mont Blanc  ( cu celebrele hoteluri de lux : Beau Rivage, unde si-au gasit sfarsitul imparateasa Sisi , Hotel de la Paix, etc) Catedrala St.Pierre, sediul ONU, Primaria, Fantana arteziana-simbolul orasului. Cazare la hotel 3* în zona Geneva.

ZIUA 8: GENEVA – INNSBRUCK

Mic dejun. Plecare spre Lausanne, statiunea olimpica a Elvetiei. Din drumul nostru ne vom abate spre vestita statiune Montreaux, pentru vizitarea castelului Chillon, unul din cele mai frumoase monumente ale Elvetiei. Ne indreptam apoi spre Berna unde vom admira catedrala St. Vicentiu, Palatul Federal, Turnul temnitei , Turnul Orologiului si celebrele  strazi Marktgasse si Kramgasse, undese gaseste si casa in care a locuit Einstein. Trecem apoi prin vestitele statiuni montane din Alpii elvetieni situate pe malul Lacurilor Thuner si Brienzer, si necontinuam drumul  spre  Innsbruck

Cazare la hotel  3* în zona Innsbruck

church-dijon
basel

ZIUA 9: INNSBRUCK – BUDAPESTA

Mic dejun. Plecam apoi intr-un  scurt tur al orasului Innsbruck in care vom vedea Goldenes Dachl (Casa cu acoperişul din aur) si centrul istoric. Continuarea drumului cu oprire la Wattens, pentru a vizita renumita fabrică de cristale Swarovski. Cazare la hotel de 3* în Budapesta.

ZIUA 10: BUDAPESTA – BRAȘOV

Mic dejun. Plecare spre ţară pe traseul:  Arad – Sibiu – Braşov. Sosire în Braşov, seara, în funcție de trafic și  formalitățile vamale.

innsbruck

Prețul include

 

 • 9 nopţi de cazare la hoteluri de 3* conform program si conform normelor din ţările respective
 • 9 mic dejunuri
 • transport cu autocar propriu clasificat conform normelor europene
 • asistenţă turistică pe toată perioada excursiei
 • tur panoramic al oraşelor conform programului;

Prețul nu include

 • asigurarea medicala sau storno cu acoperire Covid, este recomandata
 • intrările la obiectivele turistice,ghizii locali, servicii de masă, băuturi, care nu sunt specificate în program
 • excursiile optionale se efectueaza pentru un grup de min 25 pers
 • excursiile opţionale: Versailles si Castelele de pe Valea Loirei ,plimbare cu vaporasul pe Sena
 • tarifele pentru excursiile optionale vor fi comunicate cu 15 zile inainte de plecare
 • taxe de oras, acolo unde se aplica,se achita la receptia fiecarui hotel

Info

 • Supliment SGL : 280 euro
 • Nu se acordă reduceri pentru a treia persoană adultă în cameră.
 • Pentru copil 6 – 12 ani cazat in camera cu 2 adulti se acorda  reducere de 100 eur
 • Grup minim : 35 persoane
 • Pentru un grup intre 20 – 25 persoane se va achita un supliment de 59 eur / pers.
 • Pentru un grup de 26 – 35 persoane se va achita un supliment de 30 eur/ persoana

Condiții de călătorie:

 • Carte de identitate sau pasaport electronic, simplu sau temporar valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.
 • Certificatul Digital European de vaccinare, recuperare sau testare PCR sau antigen

Informatii utile:

 • Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.Tarifele excursiilor optionale pot suferi modificari, tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
 • Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul, vor putea sa plateasca suplimentul de single pentru a participa la excursie sau se vor putea retrage fara nici o penalizare. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
 • In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid,in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului/ pret
 • In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de călătorie, pentru întreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervări pentru un produs Rovial Travel. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor înscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi reținuta din totalul sumei înscrise pe voucher și turistului i se va restitui diferența.

Condiții de înscriere și plata :  REDUCERE FIRST  MINUTE  – 70 EUR / PERS pentru înscrieri pana in data de 31.12.2022 ; 50 EUR/PERS  pentru înscrieri pana in data de 31.01.2023. Pentru a beneficia de reducere, se achita un avans de 30%, diferența de 20% in maximum 30 zile iar restul de 50% cu 30 de zile înainte de plecare. LOCURI LIMITATE !

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Circuit Franța – Elveția

Rezervă acum!

Plecăm în:

2023/06/28 06:00:00