Circuit Polonia – Cracovia- Varsovia- Auschwitz

PLECARE: 20 August

23 iulie – SOLD OUT

6 ZILE

382 EURO

REDUCERE FIRST  MINUTE  – 30  EUR / PERS inscrieri pana in 31.01.2024 ;  cu avans 30%, diferenta  cu 40 de zile inainte de plecare.   LOCURI LIMITATE PE FIECARE DATA DE PLECARE !

    INSCRIERI STANDARD – cu avans de 30% si diferenta cu 40 de zile inainte de plecare.

ZIUA 1: BRAŞOV – BUDAPESTA

Ora 06:00 Imbarcare din Brasov – Livada Postei  si vom pleca pe traseul Sibiu – Deva – Arad – Budapesta. In capitala Ungariei putem opta (contra cost) sa incheiem ziua cu o croaziera pe Dunare, pentru a admira principalele obiective:  Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal, stanca Ghelert. Cazare la Budapesta hotel 3*.

ZIUA 2: BUDAPESTA – DONOVALY – CRACOVIA

Mic dejun. Plecam spre Cracovia in Polonia, tranzitand Slovacia, unde facem o scurta oprire in statiunea montana Donovaly. Ajunsi in fosta capitala regala, Cracovia, admiram Castelul Wawel, cu faimoasa catedrala de sec. XI, locul de incoronare a regilor Poloniei, si Castelul Regal, cu arhitectura sa renascentista. Continuam cu Strada Kanonicza, spre Piata Centrala, cea mai mare piata medievala din Europa, cu Biserica de sec. XIII dedicata fecioarei Maria. Orasul este renumit si datorita personalitatilor sale, precum marele astronom Copernic si mai recent, Papa Ioan Paul al II-lea. Timp liber, pentru a explora magazinele de suveniruri pentru cei dragi de acasa. Seara, cazare in zona Cracovia,hotel 3*

k5

ZIUA 3: CRACOVIA – AUSCHWITZ – KATOWICE – CRACOVIA

Mic dejun. Timp liber in Cracovia, sau excursie optionala la Auschwitz si Katowice. Vom vizita cel mai mare lagar de exterminare construit de nazisti, Auschwitz II – Birkenau, si ruinele celui mai mare crematoriu, unde si-au gasit sfarsitul milioane de victime ale Holocaustului. Urmeaza Katowice, capitala regiunii Silezia, atestata inca din sec. XVI, vom admira mixtul unic,deosebit de pitoresc, dintre arhitectura renascentista si cea moderna. Important centru economic, cultural si academic al poloniei, este considerat de UNESCO, drept « Oras al Muzicii ». Ne vom plimba pe strazile centrale pietonale, cu multimea lor de cafenele si restaurante traditionale, precum si numeroase magazine pentru iubitorii de shopping. La intoarcerea spre Cracovia putem opri optional si la salina Wielicza,construita in sex XIII.

k1

ZIUA 4: CRACOVIA – CZESTOCHOWA – VARSOVIA

Mic dejun. Pornim spre cel mai sfant loc pentru polonezi, Manastirea fortificata Jasna Gora din Czestochowa, faimoasa prin icoana Madona Neagra a Fecioarei Maria. Traseul urmeaza spre Varsovia, capitala tarii, distrusa aproape in totalitate la finalul celui de al doilea Razboi Mondial, si care totusi si-a reconstruit centrul istoric cu atata acuratete, incat acesta a fost declarat parte a patrimoniului Mondial UNESCO. Incepem turul de oras cu Palatul Regal, ridicat in sec. XVII, Coloana regelui Sigismund, care a facut din Polonia, una din cele mai mari puteri din Europa acelor timpuri, Catedrala gotica de sec. XIV, Piata Centrala, cu monumentul Sirenei, si fortificatia medievala Barbacan. Cazare in zona  Varsovia, hotel 3*

k4

ZIUA 5 : VARSOVIA – ORADEA

Dupa micul dejun, pornim spre sud, tranzitand Slovacia si Ungaria, catre Romania. Dupa ce ne vom caza la hotel in zona Oradea , va propunem o plimbare prin centru istoric din Oradea, de curand restaurat, care ne va incanta printr-un mixt arhitectural cu cladiri in stil ArtNouveau, Seccession si Baroc.

ZIUA 6 : ORADEA – BRAŞOV

Mic dejun. Pornim spre Brasov, unde ajungem seara.

k3

Prețul include

 • 5 nopţi de cazare cu mic dejun la hotel 3* conform normelor din Ungaria; si Polonia conform program: 2 nopti Budapesta si 3 Cracovia
 • transport cu autocare proprii clasi-ficate conform normelor europene;
 • taxe de drum, vamale, parcări;
 • asistenţă turistică pe toată perioada excursiei;
 • tur panoramic al oraşului Budapesta si Cracovia

Prețul nu include

 • asigurarea storno şi medical.
 • intrările la muzee, servicii de masă, băuturi, care nu sunt specificate în program;
 • Opţional croazieră pe Dunăre –55 euro
 • Opţional Auschwitz si Katowice – 35 euro  
 • Optional excursie la salina Wielicza – 25 euro
 • Biletele de intrare la obiectivele turistice
 • excursiile optionale

Info

 • Supliment SGL : 125 euro/ pers.
 • Grup minim: 35 persoane. De la 30 – 34 persoane se va achita o diferenta de 35 euro de persoana

Conditii de calatorie :

 • Carte de identitate valabila sau pasaport electronic, simplu sau temporar valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Informatii utile :

Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

Tarifele excursiilor optionale pot suferi modificari, tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Distributia camerelor in hoteluri  se face de catre receptiile acestora, problemele legate de amplasarea, sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul, vor putea sa plateasca suplimentul de single pentru a participa la excursie.Agentia nu se obliga sa suporte  diferenta de camera single.In consecinta turistul poate sa se retraga  fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In situatia in care programul se poate organiza,in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului/ pret  achitat.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale.Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tur Operatoare.

Conform reglementarilor in vigoare , minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara : sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra sa acordul ambilor parinti sau al parintelui care nu il insoteste in forma autentica la notar.In cazul in care nu e insotit de parinti, cel care insoteste trebuie sa prezinte si sa detina si un cazier judiciar.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Rovial Travel. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

 

Conditii de inscriere si plata :

REDUCERE FIRST  MINUTE  – 30  EUR / PERS inscrieri pana in 31.01.2024 ;  cu avans 30%, diferenta  cu 40 de zile inainte de plecare.   LOCURI LIMITATE PE FIECARE DATA DE PLECARE !

INSCRIERI STANDARD – cu avans de 30% si diferenta cu 40 de zile inainte de plecare.

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Circuit Polonia – Cracovia

CIRCUIT POLONIA

Rezervă acum!

Plecăm în:

2024/06/23 06:00:00