CIRCUIT PRAGA

PLECARE: 26 Martie

6 ZILE

395 EURO / pers.

REDUCERE FIRST  MINUTE  -30 EUR / PERS inscrieri pana in 31.12.2023 cu avans 30 % si diferenta  cu 40 de zile inainte de plecare.

ZIUA 1: BRAȘOV – BUDAPESTA

Plecare din Brasov – întâlnire la ora 6°° şi plecare pe  traseul: Braşov – Sibiu – Arad – Budapesta. Optional, croazieră pe Dunăre cu vaporul, cu cina şi băuturi incluse.  Cazare în Budapesta la hotel de 3*.

ZIUA 2: BUDAPESTA – BRATISLAVA – PRAGA

Mic dejun. Plecare spre Praga prin Slovacia, cu popas la Bratislava pentru a admira oraşul vechi: Catedrala Sf. Martin – locul de încoronare a Mariei Theresa, centrul istoric vechi, Palatul Grassalkovich – reşedinţa preşedintelui slovac. Continuarea traseului spre Praga. Cazare la hotel de 3* în Praga.

ZIUA 3: PRAGA

Mic dejun.

Vizitarea oraşului Praga, oraş imperial, „Oraşul de aur“, unul din cele mai vizitate oraşe ale Europei (al şaselea după Londra, Paris, Roma, Madrid, Berlin).Se pot admira: Castelul Hradcany, Catedrala Sf. Vit, opţional, Uliţa de Aur, Podul Carol, Cartierul Mala Strana cu Biserica Sf. Nicolae, apoi timp liber în zona pietonală ce cuprinde: Oraşul Vechi, Primăria si Ceasul astronomic,Vaclavske Nemestie (zona pietonală cu magazine elegante şi cu suveniruri). Seara, opţional, cina şi croazieră pe Vltava pentru a admira panorama nocturnă a oraşului.

Cazare la hotel de 3* în Praga.

Budapesta

ZIUA 4: PRAGA – KARLOVY VARY

Mic dejun.  Timp liber în Praga sau  excursie opţională la Karlovy Vary, superbă staţiune balneoclimaterică situată în partea de vest a Boemiei, renumită prin izvoarele sale termale precum şi prin porţelanul şi sticla fabricate de micii meşteşugari. Pentru cei inscrisi in aceasta excursie BONUS: vizitarea orasului Pilsen si a renumi-tei fabrici de bere „Pilsner Urquell”. Vom vizita Piata Republicii cu renumita Catedrala Sf.Bartolomeu.

Cazare la hotel de 3* în Praga

ZIUA 5: PRAGA – BRNO – BUDAPESTA

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele vizite. Plecare spre Budapesta, cu oprire in Brno , al doilea mare oras din Cehia, capitala Moraviei. Vizitam  Catedrala Sf.Petru si Pavel , situate pe culmea dealului Petrov din inima orașului Brno, considerată monument cultural național și rămâne una dintre cele mai importante atracții ale orașului datorită arhitecturii sale splendide.  apoi timp liber in zona comerciala a orasului Brno. Ne continuam drumul spre Budapesta. Cazare în Budapesta, hotel de 3*.

ZIUA 6: BUDAPESTA – BRAȘOV

Mic dejun. Plecare spre ţară pe traseul:  Budapesta – Arad – Sibiu – Braşov. Sosire în Brasov, seara în funcţie de formalităţile vamale.

Praga
prague

Prețul include

 • 5 nopţi de cazare la hoteluri de 3* conform normelor din ţările respective
 • 2 nopti cazare Budapesta;
 • 3 nopti cazare în Praga;
 • 5 mic dejunuri;
 • transport cu autocare clasificate conform normelor europene
 • taxe de drum, vamale, parcări;
 • asistenţă turistică pe toată perioada excursiei;
 • tur panoramic al oraşelor conform programului;

Prețul nu include

 • asigurarea medicală şi storno (se pot încheia la Agenţia Rovial Turism);
 • intrările la obiectivele turistice, servicii de masă, băuturi, care nu sunt specificate în program;
 • excursii optionale
 • croaziera pe Dunăre, cu masa inclusă, 55  euro/pers.;
 • croaziera pe Vltava cu cina inclusă, 45 euro/pers.;
 • vizitarea staţiunii Karlovy Vary (45 euro/pers).
 • taxe oras

Info

 • Supliment SGL: 115 euro/pers

 • Grup minim: 35 persoane

 • Pentru un grup mai mic se va plati un supliment de 30 euro.

Conditii de calatorie :

 • Carte de identitate valabila sau pasaport electronic, simplu sau temporar valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Informatii utile :

Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

Tarifele excursiilor optionale pot suferi modificari, tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul, vor putea sa plateasca suplimentul de single pentru a participa la excursie sau se vor putea retrage fara nici o penalizare.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid,in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului/ pret  achitat.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Rovial Travel. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

 

Conditii de inscriere si plata :

   

REDUCERE FIRST  MINUTE  -30 EUR / PERS inscrieri pana in 31.12.2023 cu avans 30 % si diferenta  cu 40 de zile inainte de plecare.

 LOCURI LIMITATE PE FIECARE DATA DE PLECARE !

INSCRIERI STANDARD – cu avans de 30% si diferenta cu 40 de zile inainte de plecare.

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Circuit Praga

BRAȘOV – BUDAPESTA – BRATISLAVA – PRAGA – KARLOVY VARY

Rezervă acum!

Plecăm în:

2024/03/26 06:00:42