Spania – Monaco – Elveția

PLECARE: 14 Octombrie

12 ZILE

870 EURO

REDUCERE FIRST  MINUTE  -70 EUR / PERS inscrieri pana in 31.12.2023 cu avans 30% si diferenta de 20% pina in 28.02.2024 de 50% cu 40 de zile inainte de plecare. – 50 EURO/PERS pana la 31.01.2024

ZIUA 1: BRAȘOV – BUDAPESTA

Plecare din Braşov la ora 6°° de la Livada Poştei pe  traseul: Sibiu – Arad – Budapesta. Dupa sosirea in Budapesta , puteti participa la o croazieră pe Dunăre cu vaporul, ce include masa, băuturi si un tur by night al orasului cu ghid local . Cazare în Budapesta la hotel de 3*.

ZIUA 2: BUDAPESTA – VERONA

Mic dejun. Plecam spre Verona, traversând Slovenia pe traseul Maribor – Ljubliana – Trieste. Vom opri pentru vizitare la Peştera Postojna, unul dintre cele mai fascinante fenomene carstice din Europa. Continuam traseul spre nordul Italiei. Cazare la hotel de 3* în zona Verona.

Pestera Postojna

ZIUA 3: VERONA – GENOVA  NISA

Mic dejun. Vom pleca spre Nisa trecând prin San Remo, staţiune emblematică a Italiei, situată pe Riviera Ligurica. Vom vizita Principatul de Monaco şi Monte Carlo cu principalele obiective tursitice: Palatul Princiar, Catedrala, Acvariul, Cazinoul, Grădinile exotice. Continuam deplasarea cu o  oprire la fabrica de parfumuri de la Eze. Sosim seara pe Coasta de Azur, in Nisa, capitala regiunii, cu celebrul boulevard Promenade des Anglais.

Cazare la hotel de 3* în zona Nisa.

ZIUA 4: NISA – COSTA BRAVA

Mic dejun. Plecam spre Marsilia, cel mai vechi şi al doilea oraş ca mărime din Franţa. Aici vom vizita Notre Dame de la Garde de unde se poate admira o privelişte inedită asupra întregului oras. Ne continuăm drumul spre Costa Brava. Cazare şi cină la hotel de 3* în staţiunea Santa Suzana/Calella.

Casino Monaco
Notre Dame de la Garde

ZIUA 5: COSTA BRAVA – BARCELONA

Mic dejun. Timp liber, sau opţional, puteti participa la excursia la Barcelona, unde vom admira Catedrala Sagrada Familia, capodopera arhitectului Antonio Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Muzeul Picasso, Bulevardul Ramblas şi Piaţa Catalunia. Cazare şi cină la hotel de 3* în staţiunea Santa Suzana/Calella.

ZIUA 6: COSTA BRAVA – MONTSERAT

Mic dejun. Timp liber, sau opţional,puteti alege excursia la Montserrat, pentru vizitarea celebrei mănăstiri construite pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, cel mai important centru spiritual al Cataloniei. Ne vom pune o dorinţă la iubita Fecioară Neagră a Cataloniei, La Moreneta, şi vom asculta Corul Îngerilor, unic în lume. Cazare si cină la hotel de 3* în staţiunea Santa Suzana/Calella.

Parcul Guell
Guell Park

ZIUA 7: COSTA BRAVA – ANDORRA

Mic dejun. Timp liber, sau opţional, excursie în Andorra. Traversând Munţii Pirinei într-un peisaj spectaculos, vom avea posibilitatea de a vizita şi de a face cumpăraturi tax-free în principat. Cazare şi cină la hotel de 3* în staţiunea Santa Suzana/Calella.

ZIUA 8: COSTA BRAVA – FÂNTÂNILE MAGICE

Mic dejun. Timp liber pentru odihnă şi plimbări în staţiune. Seara, opţional, deplasare în Barcelona pentru a admira minunatul spectacol al Fântânilor Magice. Cazare şi cină la hotel de 3* în staţiunea Santa Suzana/Calella.

Montserrat

ZIUA 9: COSTA BRAVA – GENEVA

Mic dejun. Plecam spre Geneva pe traseul Montpellier-Grenoble. Tur de oraş panoramic în care se pot admira: Quai de Mont Blanc (cu celebrele hoteluri de lux: Beau Rivage, unde şi-a găsit sfârşitul împărăteasa Sissi, Hotel de la Paix, etc.), Catedrala St. Pierre, sediu ONU, Primăria, fântâna arteziană care este simbolul orasului. Cazare în zona Geneva.

ZIUA 10: GENEVA –  BERNA– LUCERNA  – LIECHTENSTEIN – INNSBRUCK

Mic dejun. Plecam spre Berna, capitala Elveţiei, deplasandu-ne pe malul Lacului Leman. Vom ajunge la Berna unde vom face un scurt tur de oraş şi unde vom putea admira catedrala St.Vicentiu,  Palatul Federal, Turnul Temniţei, Turnul Orologiului şi celebrele străzi Marktgasse şi Kramgasse, pe aceasta din urmă găsindu-se şi casa în care a locuit Einstein. Apoi admirând frumuseţile  din Alpii elveţieni, ajungem la Lucerna, unde vom face un scurt tur de oraş. Continuăm drumul spre cazare trecând prin Liechtenstein. Cazare la hotel de 3*  în zona Innsbruck.

Geneva
Lucerna

ZIUA 11: INNSBRUCK – BUDAPESTA

Mic dejun.

Plecare spre Innsbruck, scurt tur de oraș: Goldenes Dachl (Casa cu acoperișul din aur). Continuarea drumului cu oprire la Wattens pentru a vizita renumita fabrică de cristale Swarovski.

Cazare în Budapesta la hotel de 3*.

ZIUA 12: BUDAPESTA – BRAȘOV

Mic dejun.

Plecare spre țară pe traseul: Budapesta – Arad – Sibiu – Brașov. Sosire în Brașov, seara în funcție de formalitățile vamale.

Innsbruck

Prețul include

 • 11 nopţi de cazare la hoteluri de 3* conform normelor din tarile respective
 • 11 mic dejunuri
 • 5 cine in zona Costa Brava
 • transport cu autocar clasificat conform normelor europene
 • taxe de drum, vamale, parcări
 • asistenţă turistică pe toată perioada excursiei
 • tur panoramic al oraşelor conform programului

Prețul nu include

 • asigurarea medicala sau storno
 • taxa de statiune in Spania, aprox. 1,5euro/zi/pers. care se achita la receptia hotelului.Pentru restul cazarilor ,daca este cazul se plateste la receptia hotelului
 • ghizii locali
 • excursiile opţionale:
 • Croaziera pe Dunăre, cu masa inclusă – 50 euro
 • Excursie la Barcelona, tur cu autocar şi pietonal – 35 euro
 • Excursie Montserrat – 40 euro
 • Excursie în Andorra- 50 euro
 • Excursie la Fântânile Magice 20 euro
 • intrările la obiectivele turistice, servicii de masă, băuturi, care nu sunt specificate în program.

Tarifele excursiilor optionale si ale taxelor de oras, vor fi reconfirmate cu 10 de zile inainte de plecare.

Info

 • Supliment SGL: 245 euro/pers

 • Grup minim: 40 persoane

 • Pentru grup între 30 – 35 pers. se achita un supliment de 40 euro/pers.

 • Pentru grup între 35 – 39 pers. se achita un supliment de 25 euro/pers.

Conditii de calatorie :

 • Carte de identitate valabila sau pasaport electronic, simplu sau temporar valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.
 • Certificatul Digital European de vaccinare, recuperare sau testare PCR sau antigen

Informatii utile :

Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

Tarifele excursiilor optionale pot suferi modificari, tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul, vor putea sa plateasca suplimentul de single pentru a participa la excursie sau se vor putea retrage fara nici o penalizare.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid,in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului/ pret  achitat.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Rovial Travel. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Conditii de inscriere si plata :

    REDUCERE FIRST  MINUTE  -70 EUR / PERS inscrieri pana in 31.12.2023 cu avans 30% si diferenta de 20% pina in 28.02.2024 de 50% cu 40 de zile inainte de plecare. – 50 EURO/PERS pana la 31.01.2024

 LOCURI LIMITATE PE FIECARE DATA DE PLECARE !

    INSCRIERI STANDARD – cu avans de 30% si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Circuit Spania – Monaco – Elveția

Rezervă acum!

Plecăm în:

2024/10/14 06:00:00