CAZANELE DUNĂRII- HUNEDOARA

PLECARE: 13 Martie

10 Iulie

06 August 

5 ZILE

1070 LEI / pers.

REDUCERE FIRST  MINUTE  – 100 LEI / PERS inscrieri pana in 31.12.2023 ; – cu avans 30%, diferenta  20% pina in  31.01.2024 si diferenta de 50% cu 30 de zile inainte de plecare. 

 

ZIUA 1 : BRAȘOV  – DROBETA TURNU SEVERIN

Plecare la ora 06:00 de la Livada Postei. Deplasare pe ruta Brasov – Fagaras – Avrig – Ramnicu Valcea – Horezu – Targu Jiu – Baile Herculane (450 km). Se viziteaza: MANASTIREA HOREZU (cea mai de seamă ctitorie a domnului martir Constantin Brâncoveanu, 1688-1714), ATELIERUL MESTERULUI OLAR PIETRARU (atelier si expozitie cu vanzare, cele mai calitative produse din Horezu), PESTERA MUIERII (sculptată în calcarele mezozoice de pe marginea sudică a Masivului Parâng, de către râul Galbenul. Este prima peșteră electrificată din România si cea mai impresionanta pentru turisti), TARGU JIU SI OPERELE LUI BRANCUSI (Coloana Infinitului – panoramic, Masa Tacerii, Poarta Sarutului, Aleea Scaunelor), MANASTIREA TISMANA (cel mai vechi așezământ monahal din Țara Românească, având un rol primordial în menținerea credinței ortodoxe de-a lungul a peste 600 de ani), Valea si Muntii Cernei. Cazare la hotel in Drobeta Turnu Severin.

ZIUA 2: DROBETA TURNU SEVERIN – BAILE HERCULANE

Mic dejun. Plecare spre renumita statiune, unde vom face un tur pietonal si vom admira obiectivele turistice din BAILE HERCULANE.Timp liber pentru plimbare. Cazare la hotel in Drobeta Turnu Severin.

ZIUA 3: DROBETA TURNU SEVERIN – ORSOVA

Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre Orsova, cu oprire la MUZEUL HIDROCENTRALEI PORTILE DE FIER (simbol al energeticii româneşti, rod al colaborării româno-iugoslave, prezinta caracteristicile generale ale Dunării, datele hidrologice si mărturii materiale ale aşezărilor umane din zonă). Continuam traseul cu oprire la MANASTIREA SFANTA ANA (manastire de maici cu viata de obste, este asezata pe coama Dealului Mosului, care domina orasul Orsova) si Muzeul Memorial Pamfil Seicaru si tur panoramic al orasului. Optional, PLIMBARE CU BARCA PE DUNARE (Rezervatia Naturala Cazanele Mari si Mici, Chipul lui Decebal, Manastirea Mraconia, Pestera Ponicova, Grota Veterani) cu masa de pranz .  Cazare la hotel in Drobeta Turnu Severin.

ZIUA 4: DROBETA TURNU SEVERIN – HUNEDOARA

Mic dejun. Deplasare pe ruta Baile Herculane – Sarmizegetusa – Hateg – Hunedoara (180 km). Se viziteaza: MANASTIREA PIATRA SCRISA (exista multe traditii care vorbesc despre recunostinta oamenilor pentru ca au scapat dintr-o primejdie, necesitatea credinciosului de a aduce jertfa lui Dumnezeu, chiar si atunci cand i se intampla o tragedie), SARMIZEGETUSA (ruinele Ulpiei Traiana Sarmisegetusa), MANASTIREA PRISLOP (Mormantul Parintelui ARSENIE BOCA)MUZEUL CASTELUL CORVINILOR (numit și Castelul Hunedoarei sau al Huniazilor, unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România). Cazare la hotel in zona Hunedoara / Deva.

ZIUA 5: HUNEDOARA – BRAȘOV

Mic dejun. Deplasare pe ruta Hunedoara – Calnic – Sibiu – Fagaras – Brasov (280 km). Se viziteaza: CETATEA CALNIC (Kelling, unul din monumentele de arhitectura cele mai interesante din secolul al XIII-lea, ocupa un loc special intre fortificatiile ridicate de sasii transilvaneni), COMPLEXUL NATIONAL MUZEAL “ASTRA” din Sibiu (cea mai vastă structură etnomuzeală din România, muzeul în aer liber se întinde pe o suprafaţă de 96 ha si sunt expuse case si obiecte din toate zonele Romaniei). Sosire in Brasov in jurul orei 21.00.

the-table-of-silence-1862802_1280
decebal
sarmi
hunedoara

Prețul include

  • 4 nopţi cazare cu mic dejun la hotel 3* / pensiune
  • transport cu autocar clasificat conform normelor europene
  • asistenta turistica

Prețul nu include

  • Serviciile de masa si bautura care nu sunt specificate in program
  • Croaziera pe Dunare si alte servicii care nu sunt specificate în program – intrari la muzee, manastiri,etc.

Info

  • Grup minim: 35 persoane. Pentru grup intre 30 – 35 persoane, circuitul se plătește un supliment de 70 lei / persoana
  • supliment SGL – 400 RON

Conditii de calatorie :

  • Carte de identitate valabila sau pasaport electronic, simplu sau temporar valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Informatii utile :

Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

            Tarifele excursiilor optionale pot suferi modificari, tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Distributia camerelor in hoteluri  se face de catre receptiile acestora, problemele legate de amplasarea, sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul, vor putea sa plateasca suplimentul de single pentru a participa la excursie.Agentia nu se obliga sa suporte  diferenta de camera single.In consecinta turistul poate sa se retraga  fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In situatia in care programul se poate organiza,in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului/ pret  achitat.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale.Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tur Operatoare.

Conform reglementarilor in vigoare , minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara : sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra sa acordul ambilor parinti sau al parintelui care nu il insoteste in forma autentica la notar.In cazul in care nu e insotit de parinti, cel care insoteste trebuie sa prezinte si sa detina si un cazier judiciar.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Rovial Travel. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

 

 

 

 

Conditii de inscriere si plata :

 

REDUCERE FIRST  MINUTE  – 100 LEI / PERS inscrieri pana in 31.12.2023 ; – cu avans 30%, diferenta  20% pina in  31.01.2024 si diferenta de 50% cu 30 de zile inainte de plecare. 

 

 

LOCURI LIMITATE PE FIECARE DATA DE PLECARE !

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Section

Empty section. Edit page to add content here.

 Cazanele Dunării – Hunedoara

Brasov –  Pitesti –  Horezu – Targu Jiu – Baile Herculane – Orsova – Cazanele Dunarii – Prislop – Hunedoara – Calnic –Sibiu –  Brasov

Rezervă acum!

Plecăm în:

2024/03/13 06:00:00