TULCEA – DELTA DUNĂRII

PLECARE: 12 August

4 ZILE

975 LEI / pers.

ZIUA 1: BRAŞOV – PLOIEŞTI – BRAILA TULCEA

Plecare din Braşov, (la solicitare preluarea se poate face şi de pe traseu) – întâlnire la ora 6:00 în Livada Poştei. In drumul nostru vizitam  Manastirea Cocos , unde in anul 1971, pe teritoriul comunei Niculitel, in apropierea manastirii, sapaturile arheologice au adus la lumina o cripta care adapostea moastele a patru sfinti mucenici, primele descoperite pe teritoriul tarii noastre, crestini martiri din secolele III-IV. Inscriptiile in limba greaca din interiorul criptei atesta astazi moastele a patru martiri pentru Hristos: Zoticos, Attalos, Kamasis si Philippos.

 

Ne continuam drumul catre Manastirea Celic Dere,o frumoasa ctitorie cu o icoana facatoare de minuni,”Icoana care se curata singura” deoarece, desi in trecut era in totalitate innegrita, in timp, chipul  Mantuitorului  s-a luminat  in mare parte.

Manastirea a fost cunoscuta in trecut pentru ateliere de pictura bisericeasca, de tesaturi si de broderie, iar in ziua de azi pentru atelierul de tesut covoare.

 Ne continuam drumul catre Manastirea Saon,ce adaposteste  icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului si Icoana Sfintei Drosida (fiica imparatului Traian).

Cina si cazare in Tulcea.

ZIUA 2: TULCEA

Mic dejun. Timp liber sau excursie opţionala de 1 zi in Delta Dunarii ce include : plimbare cu catamaranul pe canalele din Delta pana la Sulina, deplasare la Padurea Letea si masa traditionala cu preparate din peste.

 Cina si cazare in Tulcea.

ZIUA 3: TULCEA 

 

Mic dejun. Se viziteaza orasul si obiectivele turistice principale: Acvariul (Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii) cu prezentarea elementelor specifice ale cadrului natural şi social din Delta Dunării, ce fac din aceasta un unicat în lume, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie si Arheologie,Monumentul Eroilor.

Cina si cazare in Tulcea.

ZIUA 4: TULCEA – BRAŞOV

Mic dejun. Plecare spre Brasov.

Sosire in Brasov in cursul serii, in functie de trafic.

Manastirea-Celic

Prețul include

 • 3 nopţi cazare la hotel / pensiune
 • 3 mic dejunuri
 • 3 cine
 • transport cu autocar clasificat conform normelor europene
 • taxa de trecere a Dunarii
 • asistenţă turistică din partea agenţiei 

Prețul nu include

 • Plimbare cu catamaranul in Delta,
 • Serviciile de masa si bautura care nu sunt specificate in program
 • alte servicii care nu sunt specificate în program – intrari la muzee, etc.

Info

 • Grup minim : 35 persoane. Pentru un grup intre  25 – 34 pers.,se plateste un supliment de 70 lei/ persoana
 • supliment SGL – 400 RON

Conditii de calatorie :

 • Carte de identitate valabila sau pasaport electronic, simplu sau temporar valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Informatii utile :

Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

Tarifele excursiilor optionale pot suferi modificari, tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Distributia camerelor in hoteluri  se face de catre receptiile acestora, problemele legate de amplasarea, sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul, vor putea sa plateasca suplimentul de single pentru a participa la excursie.Agentia nu se obliga sa suporte  diferenta de camera single.In consecinta turistul poate sa se retraga  fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In situatia in care programul se poate organiza,in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului/ pret  achitat.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale.Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tur Operatoare.

Conform reglementarilor in vigoare , minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara : sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra sa acordul ambilor parinti sau al parintelui care nu il insoteste in forma autentica la notar.In cazul in care nu e insotit de parinti, cel care insoteste trebuie sa prezinte si sa detina si un cazier judiciar.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Rovial Travel. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Conditii de inscriere si plata :

REDUCERE FIRST  MINUTE  – 100 lei / PERS inscrieri pana in 31.12.2024 ;  cu avans 30%, diferenta  20% pina in 31.01.2024  si diferenta de 50% cu 45 de zile inainte de plecare.  

LOCURI LIMITATE PE FIECARE DATA DE PLECARE !

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Tulcea – Delta Dunării

Rezervă acum!

Plecăm în:

2024/08/12 06:00:00