Croația – Serbia – Muntenegru 2024 

PLECARE: 22 Aprilie

22 Septembrie

8 ZILE

de la 595 EURO / pers.

 21.04 – 595 eur

 22.09 – 625 eur

Conditii de inscriere si plata :

REDUCERE FIRST  MINUTE  – 40 EUR / PERS inscrieri pana in 31.12.2023 ; – 30 Euro inscrieri pana la 31.01.2024 cu avans 30%, diferenta  20% pina in 28.02.2024 si diferenta de 50% cu 30 de zile inainte de plecare.   LOCURI LIMITATE PE FIECARE DATA DE PLECARE !

ZIUA 1: BRAȘOV – BELGRAD

Plecare din Braşov, întâlnire la ora 6°° la Livada Poştei şi plecare pe traseul: Braşov – Sibiu – Lugoj – Vrsac-Belgrad. Sosire în Belgrad,numit si ”orasul alb”  unde vom face un tur de oraş ce cuprinde: Catedrala Sf. Sava,  Fortăreaţa Belgrad de pe Dealul Kalemegdan, cetate considerată veacuri de-a rândul Poarta Europei,  de unde se poate admira varsarea Savei in Dunare,Muzeul Militar, etc.

Cazare în Belgrad, hotel 3*.

ZIUA 2: BELGRAD – CANION TARA – PODGORICA

 Plecare spre Muntenegru, via Uzice – Prijepolie. După traversarea  graniţei, continuăm drumul spre Pljevlja şi pătrundem în Parcul Naţional Durmitor, zonă de o frumuseţe copleşitoare, cu munţi maiestuoşi împăduriţi, lacuri glaciare, cascade şi bineînţeles peisajele spectaculoase ale Canionului Tara. Zona a fost declarată patrimoniu natural UNESCO datorită frumuseţii sălbatice a peisajelor şi a marii diversităţi de floră şi faună endemice. Canionul Tara, spectaculos şi dramatic, este al doilea mare canion din lume după Grand Canyon şi cel mai mare din Europa, a cărui adâncime depăşeşte 1000 m. Vom traversa unul din cele mai spectaculoase poduri, Djurdjevica Tara, construit peste înălţimile canionului şi străbatem peisajele magnifice, continuând traseul spre sud, trecând pe lângă Canionul Moraca şi Biogradska Gora, singura pădure tropicală rămasă in Europa. Sosire si  Cazare în zona Budva, hotel 3*.

croatia 2.1

ZIUA 3: CETINJE – FIORDURILE BOKA KOTORSKA – DUBROVNIK – TROGIR                              

Mic dejun. Continuăm traseul spre Budva, cea mai renumită staţiune litorală a Muntenegrului, ajungând apoi în Golful Kotor de la Marea Adriatică (Boka Kotorska), regiune de o frumuseţe unică intrată în patrimoniul cultural şi natural UNESCO, cu fiorduri adânci care străpung văile muntoase, oraşele de un farmec inegalabil care se revarsă peste crevasele munţilor până la buza apelor. Vom face un scurt popas în Kotor, aşezare cu iz medieval şi influenţe din arhitectura veneţiană, situată în cea mai retrasă parte a golfului. Plecăm mai departe spre Dubrovnik, în Croaţia, oraş fermecător, supranumit şi Perla Adriaticii, cea mai atrăgătoare destinaţie turistică de la Marea Adriatică. Vom vizita: Mănăstirea Franciscană, Palatul (sec.15), Zidurile Oraşului – apreciate ca fiind cele mai frumoase din lume. Timp liber pentru plimbare pe Placa -promenada oraşului. Continuam traseul de-a lungul Coastei Dalmate, mărginită de apele azurii ale Mării Adriatice, în care „plutesc” numeroase insule şi insuliţe fermecătoare. Cazare si cina în zona Trogir, hotel 3*.  

ZIUA 4: TROGIR – PLITVICE 

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau plajă sau opţional, excursie la Parcul National Plitvice,o minune a naturii, care este unic in Europa datorita celor 16 lacuri,interconectate printr-o serie de cascade(pret 45 euro/pers.).

Cazare si cina în zona Trogir, hotel 3*.

croatia 3

ZIUA 5: TROGIR – SPLIT 

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau plajă, sau opţional, excursie la Split. Vizitam orasul Split – capitala provinciei Dalmaţia, unde vom putea admira impozantul Palat al lui Diocliţian (astăzi Catedrala) cu zidurile care înconjura oraşul, Templul lui Jupiter, Poarta de Aur.
Apoi oprire la Trogir, orasul-muzeu si sit UNESCO, unde vom admira Catedrala  Sf.Laurentiu, centrul vechi cu stradute si cladiri minunate.
Cazare si cina în zona Trogir, hotel 3*.

ZIUA 6: TROGIR – ZADAR

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau plajă, sau opţional, excursie la Zadar, oraş care păstrează farmecul medieval în arhitectura numeroaselor monumente istorice, printre care se  remarcă impozanta Catedrală Sf. Anastasia.Orasul este fermecator atat in partea veche a orasului dar si zona noua are atractiile ei deosebite. Cazare si cina în zona Trogir, hotel 3*.

croatia 5.2

ZIUA 7: TROGIR – ZAGREB – BELGRAD

Mic dejun. Plecare spre capitala Croaţiei, Zagreb, unde vom vizita pietonal, centrul turistic al oraşului, un minunat complex urban medieval, compus din biserici, palate, galerii şi clădiri guvernamentale, cunoscut sub denumirea Piaţa Bana Jelaia. Continuăm traseul spre Belgrad. Opţional, in cursul serii, la un restaurant,putem sa ne bucuram de un meniu specific sarbesc.

Cazare în Belgrad, hotel 3*.

ZIUA 8: BELGRAD  – BRAŞOV

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire in Brasov in cursul serii in functie de trafic si formalitatile vamale.

croatia 6.2

Prețul include

 • 7 nopţi de cazare la hoteluri de 3* conform normelor din ţările respective
 • 7 mic dejunuri
 • 4 cine
 • transport cu autocar propriu clasificat conform normelor europene
 • taxe de drum, vamale, parcări
 • asistenţă turistică pe toată perioada excursiei

Prețul nu include

 • asigurarea medicala de calatorie sau storno
 • intrările la obiective turistice si la excursii optionale, servicii de masă si băuturi, care nu sunt specificate în program
 • taxa Canion Tara aprox 5 eur
 • excursiile opţionale : la Split- 30 euro, la Zadar- 35 euro, la Plitvice- 55 euro, seara cu specific sarbesc aprox 35 euro
 • alte servicii decât cele menţionate în program
 • taxe de statiune/oras se achita la receptia hotelului
 • ghizii locali in, Dubrovnik,Split, Zadar, Zagreb

Info

 • Supliment single :  290 eur
 • Grup minim: 40 persoane. Pentru grup intre 30 – 39 pers se achita un supliment de 40 eur/pers

Conditii de calatorie :

 • Carte de identitate valabila sau pasaport electronic, simplu sau temporar valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Informatii utile :

Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

            Tarifele excursiilor optionale pot suferi modificari, tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Distributia camerelor in hoteluri  se face de catre receptiile acestora, problemele legate de amplasarea, sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul, vor putea sa plateasca suplimentul de single pentru a participa la excursie.Agentia nu se obliga sa suporte  diferenta de camera single.In consecinta turistul poate sa se retraga  fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In situatia in care programul se poate organiza,in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului/ pret  achitat.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale.Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tur Operatoare. Preturile excursiilor optionale  pot fi mai mari decat cele care pot fi achizitionate in receptiile hotelurilor, acestea datorandu-se  faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport  care ii va duce si aduce la hotelul respectiv , ghidul excursiei si ghidul local dupa caz.

Conform reglementarilor in vigoare , minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara : sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra sa acordul ambilor parinti sau al parintelui care nu il insoteste in forma autentica la notar.In cazul in care nu e insotit de parinti, cel care insoteste trebuie sa prezinte si sa detina si un cazier judiciar.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Rovial Travel. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Conditii de inscriere si plata :

REDUCERE FIRST  MINUTE  – 40 EUR / PERS inscrieri pana in 31.12.2023 ; – 30 Euro inscrieri pana la 31.01.2024 cu avans 30%, diferenta  20% pina in 28.02.2024 si diferenta de 50% cu 30 de zile inainte de plecare.   LOCURI LIMITATE PE FIECARE DATA DE PLECARE !

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Croația – Serbia- Muntenegru

Rezervă acum!

Plecăm în:

2024/04/22 06:00:00