REVELION GRECIA

METEORA -DELPHI- ATENA – SALONIC   

PLECARE: 29 DECEMBRIE

6 ZILE

375 EURO

SGL – 495 EURO

INSCRIERI PINA IN  05.09.2023  REDUCERE 30 EUR /PERS cu avans de 20 % la inscriere , 30% cu 60 zile inainte de plecare ,diferenta de 50% cu 30 de zile inainte de plecare.

ZIUA 1: BRAȘOV – SALONIC

Plecare din Braşov, (la solicitare preluarea se poate face  şi de pe traseu ) – întâlnire la ora 05:00 la Livada Poştei. Deplasare pe traseul Bucureşti – Giurgiu – Ruse  – Sofia – Kulata- Promahonas- Seres- Salonic. Cazare în Salonic la hotel 3*.

ZIUA 2: SALONIC – METEORA – ATENA

Mic dejun Plecare spre Complexul  Monahal Ortodox de la Meteora,cel mai important centru monahal orthodox al grecilor dupa Sfantul Munte Athos,un miracol geologic, unic în lume, patrimoniu mondial UNESCO, unde vom vizita una dintre renumitele manastiri. Vom face un scurt popas la Zindros ,principalul atelier de icoane byzantine,unde  veti primi informatii si veti asista la procesul de confectionare a icoane- lor.Ne continuam drumul spre Atena.  Cazare în Atena la hotel 3* .

kalambaka

ZIUA 3: ATENA

Mic dejun.  Vom face un tur panoramic cu autocarul.

Piaţa Omonia, Piaţa  Sintagma, Vechiul şi Noul Parlament cu schimbarea Gărzii, Templul lui Zeus  Olimpianul, Poarta lui Hadrian, Stadionul Olimpic, Universitatea, Academia, Biblioteca Naţională, Acropole . Dupa-amiaza  ,timp liber pentru pranz in cartierul Plaka. Cina de Revelion este optionala  si se achita la inscriere , pret 135 euro. Cazare în Atena.

ZIUA 4: ATENA – CAP SOUNION

Mic dejun. Timp liber in Atena sau , optional,  excursie la Cap Sounion, cel mai sudic punct continental al Greciei, pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon (un fenomen unic in lume). Seara, intoarcere la Atena. Cazare în Atena la hotel 3* .

atena

ZIUA 5: ATENA – DELPHI – SALONIC

Mic dejun.  Dimineata plecam spre  Delphi, orasul antic, casa si altarul  oracolului in mitologia  Elena, dedicate zeului Apollo . Delphi, considerat de greci ca fiind centrul universului. Continuam traseul catre Salonic, oprind in Valea Tembi .

Cazare în Salonic la hotel 3*

ZIUA 6: SALONIC – BRAŞOV

Mic dejun. Tur panoramic cu autocarul, al frumosului oraş al Greciei de Nord, unde vom  admira Turnul Alb – emblema oraşului, Biserica Sf. Sofia, Forumul Roman, Rotonda, Arcul şi Ruinele Palatului Galerius. Se vizitează Biserica Sf.Dumitru unde  se afla moastele Sf.Dumitru Izvoratorul de mir – este ocrotitorul orasului Salonic

Plecare spre ţară pe traseul:  Seres – Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti – Braşov. Sosire seara tarziu in functie de trafic si formalitatile vamale.

athens
th

Prețul include

 • 5 nopţi de cazare la hoteluri clasificate 3* conform normelor din Grecia
 • 5 mic dejunuri
 • transport cu autocar propriu clasificat conform normelor europene
 • taxe de drum, vamale, parcări
 • asistenţă turistică pe toată perioada excursiei
 • tur de oras in Atena cu ghid local si Salonic

Prețul nu include

 • asigurarea medicala sau storno.
 • bilete de intrare la obiectivele turistice, manastiri, muzee,situri arheologice
 • servicii de masă, băuturi, care nu sunt specificate în program
 • taxele de oras se achita individual la receptia hotelurilor (informativ :1,5 euro/pers / noapte la hoteluri de 3*;  3 euro/pers/ noapte la hoteluri de 4*)
 • Excursie Cap Sounion – 60 eur/ pers
 • Masa Revelion – 135 euro
 • Ghid local

Info

 • Grup minim: 35  persoane
 • Pentru grup 30 – 34 pers se plateste un supliment de 25 euro

Conditii de calatorie :

 • Carte de identitate valabila sau pasaport electronic, simplu sau temporar valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Informatii utile :

Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

            Tarifele excursiilor optionale pot suferi modificari, tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Distributia camerelor in hoteluri  se face de catre receptiile acestora, problemele legate de amplasarea, sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul, vor putea sa plateasca suplimentul de single pentru a participa la excursie.Agentia nu se obliga sa suporte  diferenta de camera single.In consecinta turistul poate sa se retraga  fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In situatia in care programul se poate organiza,in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului/ pret  achitat.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale.Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tur Operatoare. Preturile excursiilor optionale  pot fi mai mari decat cele care pot fi achizitionate in receptiile hotelurilor, acestea datorandu-se  faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport  care ii va duce si aduce la hotelul respectiv , ghidul excursiei si ghidul local dupa caz.

Conform reglementarilor in vigoare , minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara : sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra sa acordul ambilor parinti sau al parintelui care nu il insoteste in forma autentica la notar.In cazul in care nu e insotit de parinti, cel care insoteste trebuie sa prezinte si sa detina si un cazier judiciar.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Rovial Travel. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

 

Conditii de inscriere si plata : 

INSCRIERI PINA IN  05.09.2023  REDUCERE 30 EUR /PERS cu avans de 20 % la inscriere , 30% cu 60 zile inainte de plecare ,diferenta de 50% cu 30 de zile inainte de plecare.

LOCURI LIMITATE!

 Dupa data de 15 Septembrie – Avans 30%, diferenta  cu 30 de zile inainte de plecare.

⭐ 12 rate - dobândă 0%

 • asigurarea medicala sau storno.
 • bilete de intrare la obiectivele turistice, manastiri, muzee,situri arheologice
 • servicii de masă, băuturi, care nu sunt specificate în program
 • taxele de oras se achita individual la receptia hotelurilor (informativ :1,5 euro/pers / noapte la hoteluri de 3*; 3 euro/pers/ noapte la hoteluri de 4*)
 • Excursie Cap Sounion – 60 eur/ pers
 • Masa Revelion – 135 euro
 • Ghid local

Revelion Grecia

Rezervă acum!

Plecăm în:

2023/12/29 05:00:00