Sejur Kuşadası

PLECARE: 22 IUNIE (SOLD OUT)

21 AUGUST

10 ZILE

de la 497 EURO* / pers.

22 IUNIE – 497 Euro/pers.* (Hotel Surtel 3*)

21 AUGUST – 517 Euro/pers.* (Hotel Surtel 3*)

*Pretul include o reducere de 20% valabila pana la data de 31.12.2023

Pret integral:

22 IUNIE – 597 Euro/pers.* (Hotel Surtel 3*)

21 AUGUST – 621 Euro/pers.* (Hotel Surtel 3*)

ZIUA 1: BRAŞOV – CANAKKALE

Plecare din Braşov –întalnire la  ora 500-  la Livada Poştei, (la solicitare preluarea se poate face din Bucureşti şi de pe traseu). Deplasare pe traseul GiurgiuRuse – (traversarea Bulgariei prin Munţii Balcani) – Veliko TarnovoEdirne (odată anticul Adrianopol, acum oraş  pe  teritoriul Turciei).

Se traversează cu feribotul Strâmtoarea Dardanele – se ajunge în Asia la Canakkale. Cazare în Canakkale.

ZIUA 2: CANAKKALE – KUSADASI

Mic dejun. Plecare spre Kusadasi, traversându-se Riviera Maslinilor, traseul continuând prin Edremit, Ayvalik, Izmir (vechiul oraş antic Smirna, oraş al lui Homer), Golful Izmir, Selciuk (cel mai înfloritor oraş antic creştin, Efesul), Kusadasi. Timp liber pentru plajă, baie în mare. Cazare şi cină în Kusadasi.

beach

ZIUA 3: KUSADASI

Mic dejun.Timp liber pentru plajă, baie în mare şi cumpărături.

Cazare şi cină în Kusadasi.

ZIUA 4: KUSADASI

Mic dejun.  Timp liber pentru plajă, baie în mare şi cumpărături. Optional, excursie la Pamukkale. O zi de băi termale şi vizitarea muntelui de calcar cu piscinele de apă mineral -termală. Baie în piscinele Karahayit, piscine roşii cu apă mineral – termală. In preţ este inclusă masa de prânz şi vizitarea orasului creştin Hierapolis,  vizitarea unei fabrici de onix si a unei fabrici de bumbac . Cină şi cazare în Kuşadasi.

pamukkale

ZIUA 5: KUSADASI

Mic dejun.  Timp liber pentru plajă, baie în mare, cumpărături.Optional, Seară turcească cu spectacol şi dansuri traditionale. Cazare şi cină în Kusadasi.

ZIUA 6: KUSADASI

Mic dejun.  Timp liber pentru plajă, baie în mare, cumpărături. Optional, croazieră pe mare cu vaporaşul cu oprire în trei golfuri, posibilitate de baie şi plajă (cu masa de prânz servită pe vaporaş, băuturi răcoritoare incluse).Cazare şi cină în Kusadasi.

dance

ZIUA 7: KUSADASI

Mic dejun.  Timp liber pentru plajă, baie în mare, cumpărături. Optional, excursie la Soke pentru cumparaturi (un mare centru comercial cu numeroase outleturi).Cazare şi cină în Kusadasi.

ZIUA 8: KUSADASI

Mic dejun. Timp liber pentru plajă, baie în mare şi cumpărături.Optional, excursie la Efes, unul dintre cele mai frumoase oraşe din lumea antică păstrat până în zilele noastre: vestita Bibliotecă a lui Celsius si Teatrul Mare din Efes; Casa Fecioarei Maria; Templul zeiţei Artemis, una dintre cele 7 minuni ale lumii. După -amiază timp liber pentru plajă. Cazare şi cină în Kusadasi.

ephesus

ZIUA 9: KUSADASI – CANAKKALE

Mic dejun. Plecare din staţiunea Kusadasi pe traseul Kusadasi – Izmir – Canakkale. Opţional, se vizitează Cetatea Troiei, Calul Troian. Cazare şi cină în Canakkale.

ZIUA 10: CANAKKALE – BRAŞOV

Mic dejun. Plecare spre ţară – traversarea Strâmtorii Dardanele – traversarea Bulgariei – Giurgiu – Bucuresti – Braşov. Sosire în Braşov în funcţie de formalităţile vamale.

canakkale

❗ Preț și perioade

LA CERERE SE POATE ASIGURA CAZARE LA HOTELURI DE 3*, 4*, 5* SAU LA CLUBURI, CONFORM PREŢULUI DIN CATALOG, LA CARE SE ADAUGĂ COSTUL TRANSPORTULUI ŞI AL CAZARILOR INTERMEDIARE:

 

195 EURO/ ADULT.

120 EURO/COPIL 7-12 ANI.

80 EURO/COPIL 0 – 7 ANI.

 

PREŢUL DE TRANSPORT INCLUDE:

 • TRANSPORT CU AUTOCAR CLASIFICAT CONFORM NORMELOR EUROPENE, CU AER CONDIŢIONAT, SCAUNE REGLABILE, GRUP SANITAR
 • 2 NOPŢI DE CAZARE CU MIC DEJUN LA DUS SI DEMIPENSIUNE LA INTOARCERE, IN CANAKKALE
 • TOATE TAXELE DE DRUM

Prețul include

 • 9 nopţi cazare si masa : 7 nopţi de cazare cu masa in functie de hotelul ales din oferta in Kusadasi si 2 nopţi de cazare în Canakkale la hotel 3*, la dus cu mic dejun si la retur cu demipensiune
 • transport cu autocar propriu clasificat conform normelor europene, cu aer condiţionat, bar, scaune reglabile, grup sanitar
 • toate taxele de drum, vamale, parcări
 • asistenţa turistică pe toată perioada excursiei
 • hotelurile sunt clasificate conform normelor ţării respective
 • intrarea la hoteluri se face după ora 14:00.

Prețul nu include

 • Asigurarea medicală şi storno,care se pot încheia la Agenţia Rovial Turism
 • Excursiile opţionale
 • Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii locali pentru acestea

Info

 • Grup minim: 40 persoane.
 • Pentru grup intre 25 – 30 pers se achita in plus 30 eur/ adult
 • Pentru grup intre 30 – 40 pers se achita in plus 25 eur/ adult.

Supliment Single:

 • 22 IUNIE – 144 Euro
 • 21 AUGUST – 153 Euro

ACTE NECESARE PENTRU EXCURSIE:

 • Paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data începerii excursiei.
 • Pentru minorii neinsoţiţi de părinţi este necesar acord parental al ambilor parinti legalizat la notar si cazier judiciar al persoanei insotitoare.

⭐ 12 rate - dobândă 0%

Sejur Kusadasi

10 zile

Rezervă acum!

Plecăm în:

2024/06/22 05:00:00